Cu arată Monica Anghel cu părul lung: "Ce părere aveți?"

 Dumba Gabriela
.

Monica Anghel, de nerecunoscut cu părul lung! Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care are părul lung și a cerut părerea celor care o urmăresc dacă să facă această schimbare defintiv. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, toți fiind de acord că Monica Anghel arată senzațional cu părul lung și altă culoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când a slăbit 30 de kilograme, Monica Anghel și-a schimbat radical stilul vestimentar și, recent, și coafura! De când are altă siluetă, pantalonii de piele, colanții, rochiile mulate și chiar fustele scurte se regăsesc mai mult în garderoba cântăreței.

55345345534534

Cum arată Monica Anghel cu părul lung

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel a fost manechin într-o prezentare de modă a designerului Cera Mihăilescu. A fost pentru prima dată când a urcat pe podium și și-a uimit fanii cu o schimbare totală de look.

Monica Anghel apare cu părul lung, blond închis, cu un machiaj special și cu o ținută spectaculoasă. tunsă foarte scurt. „Dragii mei, această poză a fost realizată de draga mea prietenă Cera Mihăilescu. Ce părere aveți? Îmi las părul lung și schimb culoarea? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt? Aștept părerile voastre???', a scris Monica Anghel pe contul de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au încurajat-o pe Monica Anghel să-și lase părul lung.

„Desigur că părul lung și o culoare mai caldă vă îndulcește trăsăturile', „Lung! Vă stă foarte bine mi se pare că sunteți mai feminină!', „Ești altă persoană, îți stă minunat! Dar indiferent de schimbările pe care le faci, rămâi același om frumos, artist talentat, apreciat și iubit!',

„Nu că nu ai fi frumoasă, ești superbă, dar eu cred că părul lung chiar te-a întinerit cu 20 ani', „Mie îmi plac ambele variante, dar cred că scurt te avantajează sau cel puțin mai lasă-l așa o perioadă', au fost comentariile lăsate de către fanii cântăreței.

Citește și: Dorian Popa, declarații dure despre Alex Velea:„M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată. Cum a criticat-o pe Oana Zăvoranu

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu:Suntem într-o perioadă de reevaluare

Citește și: Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei.Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de Azur

Monica Anghel: „Arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani”

Monica Anghel, câștigătoarea Cerbului de Aur din 1996, este încântată de felul în care arată la 50 de ani și a punctat că nu o interesează deloc gura lumii.

„Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani.

Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut.

Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine. 'Nu mai vreau să fiu închistată şi nu mai vreau să fac frumos pentru că trebuie să fac frumos şi aşa dă bine.

Atâta timp cât nu deranjez pe nimeni, cred că pot să mă manifest exact aşa cum îmi doresc eu. Consider că după 36 de ani de carieră şi după 50 de ani de viaţă, îmi permit acest lux. Mi l-am câştigat', declara Monica Anghel pentru okmagazine.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton