Monica Anghel merge la tribunal după ce mai multe firme din online i-au furat identitatea: "S-au propus tot felul de lucruri în numele meu"

 Dumitrache Laura
.

Monica Anghel a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat, motiv pentru care multe firme din online i-au furat identitatea pentru a vinde produse pentru slăbit. Artista a reacționat după ce o fostă colegă de-a sa din liceu a ajuns la spital din cauza acestor produse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a reușit să slăbească enorm, iar acest lucru i-a surprins pe toți cei care o cunosc. Însă anumite firme din mediul online au profitat de pe urma reușitei sale și i-au furat identitatea pentru a-și vinde produsele de slăbit.

monica anghelmonica anghel

Artista este dispusă să meargă la tribunal și deja a angajat doi avocați care să se ocupe de acest caz. Vedeta este indignată deoarece i s-a folosit numele fără ca ea să-și dea acordul. Mai mult, o fostă colegă de-a sa de liceu a folosit suplimentele de slăbit și a ajuns la spital.

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. A slăbit 43 de kilograme, după ce a renunțat la trei alimente: „Mănânc doar de două ori pe zi. O masă la…' / EXCLUSIV

Citește și:„A doua zi a ajuns la spital”. Monica Anghel avertizează asupra produselor de slăbit, promovate ilegal cu imaginea ei

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, mesaj tăios pentru frații Gavril, după ce i-au trimis în cursa pentru ultima șansă

Citește și:Survivor România 2023. DOC și Kamara s-au certat din nou și și-au adus acuzații incredibile

Monica Anghel merge la tribunal după ce mai multe firme din online i-au furat identitatea

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme, luând prin surprindere pe toată lumea. Vedeta se simte foarte bine în pielea ei și se declară împlinită. Cu toate astea, mai multe firme din mediul online i-au folosit numele pentru a vinde numeroase produse de slăbit. Artista a reacționat și a mărturisit că va merge la tribunal, iar doi avocați se ocupă deja de acest caz.

„Nu pot face declarații ample pe acest subiect fiindcă lucrurile sunt în derulare, cu tot ce înseamnă anchetele necesare unui asemenea demers.

Iar echipa de avocați, si menționez că colaborez cu două avocate în povestea asta, mi-a cerut sa fiu prudentă. Dar pot spune că această chestiune m-a supărat foarte tare.', a declarat Monica Anghel pentru impact.ro.

Monica Anghel: „Mi s-a furat identitatea”

Monica Anghel a declarat că a fost victima unui furt de idenitate, iar mulți oameni au cumpărat suplimentele de slăbit și au avut de suferit. Mai mult, o fostă colegă de-a sa de liceu a avut nevoie de ajutor medical după ce a achiziționat produsele de slăbit vândute de anumite firme din mediul online.

„Mi s-a furat identitatea și în numele meu s-au propus tot felul de lucruri despre care nu știam. Tot felul de lucruri despre care nu știm dacă erau sau nu acreditate de cei de la Ministerul Sănătății.Or, oamenii au încredere în mine! O fostă colegă de-a mea, din liceu, când a văzut povestea asta, și-a comandat așa ceva și a ajuns a doua zi la spital. Asta e deja ceva foarte grav, care m-a determinat să acționez!', a mai spus artista pentru sursa citată.

Firmele au profitat de reușita Monicăi Anghel

Multe firme din mediul online au profitat de faptul că Monica Anghel a slăbit zeci de kilograme și au exploatat reușita declarând că au apelat la produsele lor. Vedeta a mărturisit că nu a făcut acest lucru, motiv pentru care va merge in instanță. Monica Anghel nu este singura vedetă care a pățit acest lucru. Andreea Marin și medicul Monica Pop se numără și ele printre celebritățile ale căror nume au fost folosite ilegal pentru promovarea anumitor produse.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton