Cum a fumat Monica Anghel prima oară: "Se vedea fumul care ieșea din porumb și bunica a crezut că a luat foc ceva"

 Oana Pantazi
.

Carismatică, energică și, ca orice Geamăn, plină de umor, Monica Anghel a povestit recent despre poznele pe care le făcea în copilărie și în adolescență, mărturisind că… era actriță de mică. Iată cum a fost când a fumat prima oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La fel ca toți cei care au copilărit în anii 1980, niște vremuri în care nu existau nici telefoane și nici tablete, Monica Anghel a avut o copilărie tumultuoasă, petrecută mai mult în aer liber și, după cum povestește, pozenele s-au ținut lanț. Iată ce povestește artista despre vacanțele petrecute la țară, dar și despre pățaniile prin care a trecut!

72253801_10220335865453706_6086115915680710656_n72253801_10220335865453706_6086115915680710656_n

Monica Anghel făcea năzbâtii în copilărie

Chiar și acum, la 50 de ani, reușește să ascundă cu greu copilul din ea în spatele unui zâmbet ghiduș… Iar asta ne face să ne gândim că Monica Anghel a avut genul acela de copilărie la care am râvnit cu toții, una petrecută la bunici, la țară.

Citește și: Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme: „Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani. A slăbit enorm și e tunsă periuță

Citește și: Afacerea pe care a făcut-o Monica Anghel în pandemie: „Am folosit fonduri europene”

Citește și: Trauma prin care a trecut Monica Anghel după operația la coloană: 'Nu puteam să merg, începeam să plâng în mașină'

„Eu am crescut de la început cu animale: câini, găini, pisici, aveam de toate. Țin minte că tata a adus acasă, la un moment dat, o pereche de găini americane. Erau enorme, arătau ca niște câini mari. Mă gândesc și azi că sigur nu au sfârșit într-o mâncare, n-ar fi încăput în nicio oală.

Îmi aduc aminte că, în curte, tata avea o tejghea, o masă de lucru cu menghină, unde își așeza el lemnele și le sculpta. Într-o zi nu știu ce mi-a venit, aveam 3 sau 4 ani, și m-am urcat pe tejghea singură. M-am dezechilibrat și am căzut cu obrazul fix în pietrișul de pe jos. Am început să plâng, a venit mama, m-a luat și a spus că nu am nimic. M-a dus în casă, m-a spălat și m-a dat cu spirt. Nu înțelegeam de ce mă ustură dacă nu aveam nimic. Așa că mama m-a dus la oglindă.

Când m-am văzut, am început să plâng și mai tare. Dar nu m-am potolit, pentru că pe masa de lucru tata avea niște dălți. M-am gândit că mi-ar plăcea să sculptez și eu, așa că mi-am dat cu dalta peste toate degetele de la mâna. Eram actrița de mică. Dacă aveam cea mai mică ciupitură sau zgârietură la deget îmi puneam un bandaj de două kg să mă vadă lumea și să știe clar că m-am rănit”, a povestit Monica Anghel pentru FANATIK.

Cum a fumat Monica Anghel prima oară

Nici Monica Anghel nu a scăpat în copilărie și în adolescență de faza teribilismului, așadar artista a povestit cu umorul caracteristic cum a experimentat fumatul, alături de verișoarele ei, dar și care era distracția lor preferată.

„Când eram mai mare mergeam cu verișoara mea, Clara, la bunici. Acolo aveau curte și vie și lan de porumb. Într-un an a venit și Adriana, cealaltă verișoară, așa că ne-am adunat toate și ne-am dus în porumb să fumăm țigările pe care le furasem. Habar nu aveam să fumăm, pufăiam, dar se vedea fumul care ieșea din porumb și bunica a crezut că a luat foc ceva. Când ne-a prins ne-a alergat pe toate trei.

De fapt, în fiecare vară mergeam cu Clara la bunici. Pe vremea aceea, la televizor erau două seriale, Familia Paliser și Liniile Maritine Onedin. Așa că ne împărțeam pe roluri, una era un serial, alta alt serial. Alergam pe dealuri, găseam bețe, ne duelam, aveam multă treabă. Sau mai aveam o pasiune, eram doar noi două grupul Abba. Clara era cea blondă și eu cea brunetă. Asta era joaca noastră preferată când ploua și trebuia să stăm pe prispă. Cântam de mama focului toate piesele ABBA„, a mărturisit ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton