Monica Anghel a rămas cu traume după cutremurul din 77: „Eram în casă. M-am speriat îngrozitor”

 Dumitrache Medeea
.

Monica Anghel a vorbit, cu o zi înainte de a împlini 50 de ani, despre copilăria ei care nu a fost lipsită de necazuri, despre ce năzbâtii făcea când era copil, dar și despre cum este fiul ei, Aviv. Artista a povestit și cum a trecut prin cutremurul din 1977.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri a fost ziua de naștere a Monicăi Anghel. Artista a vorbit, pentru impact.ro, chiar cu o zi înainte de Ziua Copilului, despre ce a însemnat copilăria pentru ea, a povestit ce drame a trăit, dar și cum este acum fiul ei Aviv.

monica-anghel-4monica-anghel-4

Monica Anghel a povestit că a prins cutremurul din 1977 când avea aproape șase ani. Toată familia a fost scoasă din casă de tată, cel care a intrat înapoi de frica unui incendiu.

Am copilărit în zona 13 Septembrie. Aici am prins cutremurul din 1977, la nici 6 ani. Ne-am speriat îngrozitor! Tata ne-a scos din casă pe toți, dar el a mai intrat o dată, pentru că era pe foc o oală cu ciorbă de burtă și s-a gândit să nu ia foc', a povestit artista.

Peste doar trei ani, Monica Anghel a avut parte de alt șoc. Aceeași casă în care a prins cutremurul și în care a copilărit, a fost demolată chiar sub ochii ei: „Ne aflam în casă, pentru că noi nu am vrut să plecăm. Cum să vrei să pleci din casa ta, în care ai crescut și ai amintiri? Parcă văd și acum că a venit o mașină cu un lanț pe o bilă și când a dat cu bila s-a dărâmat un perete al casei. Aveam pe atunci 8-9 ani'.

Citește și: Afacerea pe care a făcut-o Monica Anghel în pandemie:

Citește și: Boala care a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească urgent 25 de kilograme

Citește și: Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4.

Citește și: Cele mai frumoase citate de 1 Iunie.

Monica Anghel a povestit că în schimbul casei demolate de comuniști, familia lor a primit un apartament în cartierul Militari. Artista a spus că, fiind un bloc nou, în apartament își mai făceau apariția și șobolani.

Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră', a povestit Monica.

Monica Anghel, despre năzbâtiile din copilărie

Artista nu și-a petrecut tot restul copilăriei în apartamentul din Militari, ci mai târziu s-a mutat cu familia la o casă din zona Unirii, unde i-a plăcut fiindcă avea curte.

De asemenea, artista a povestit că jocul copilăriei ei a fost Lapte gros și că îi plăcea să meargă la bunici, unde avea posibilitatea să se plimbe prin pădure.

Mai târziu, ne-am mutat în casa din zona Unirii, unde a fost altceva, pentru că aveam curte, cum eram obișnuiți. Unul dintre jocurile copilăriei noastre a fost 'Lapte gros'. Mai mergeam la țară, la bunici, unde colindam dealurile și pădurile. A fost frumos. Câți copii din ziua de azi mai trăiesc așa ceva?'

Monica a mărturisit că își mai lua și bătaie de la părinți, spunând că nu a fost tocmai un copil cuminte și că, la rândul ei, bătea băieții obraznici. Și care orice alte fetițe, Monica împreună cu verișoara ei furau hainele și fardurile mamei și le probau. Artista a spus că a fost o vreme în care și-a luat bătaie cu biciul de la mama ei.

Simțeau nevoia să pună mâna pe mine (n.r. – băieții), iar acest lucru mă scotea din minți. Îi băteam și abia apoi îi întrebam de ce au pus mâna pe mine! Am făcut multe năzbâtii cu verișoara mea, Clara. Îi luam hainele, pantofii și fardurile mamei și le puneam pe noi! Pentru asta, mama nu ne certa, dar au fost vremuri când am luat bătaie și cu biciul de la ea', spune artista.

Cât despre tatăl ei, Monica Anghel a povestit că acesta era sculptor și că avea o cutie cu lemne din care a încercat să sculpteze și ea ceva, însă nu a reușit tocmai ce și-a propus: „Am vrut să sculptez ceva și mi-am 'sculptat' mâna, de sus până jos. Acesta a fost un moment în care am luat o bătaie zdravănă'.

Monica Anghel, despre băiatul ei, Aviv

Monica Anghel are un băiețel de 10 ani și jumătate pe nume Aviv. Cel mic se pare că nu moștenește temperamentul mamei și că este mult mai cuminte și mai liniștit, urmând exemplul tatălui său.

De asemenea, Monica a mărturisit că a văzut și o parte bună în pandemie, și anume faptul că a avut mai mult timp liber pe care a putut să-l petreacă alături de fiul ei.

Îi place să fie aranjat ca tatăl lui, să se îmbrace la costum ca soțul meu. Cu pandemia aceasta am avut bucuria să stau și eu mai mult cu fiul meu, Aviv. Acesta a fost un lucru bun al acestei perioade. Ne-a făcut bine!'.

Aviv știe deja și ce meserie o să aibă când va fi mare, lăsându-se inspirat atât de tatuajele tatălui, cât și de bunicul lui care a fost rocker.

„Îl întreb ce vrea să fie când o să fie mare și mi-a zis că vrea să fie rocker și artist tatuator … vom vedea. Eu îmi doresc să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta i-am spus: mama, indiferent de profesia pe care ți-o vei alege, s-o faci cel mai bine! Atât timp cât el va face cu plăcere profesia lui, mi se pare extraordinar', a spus Monica Anghel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton