Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: "Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Viviana Sposub a trecut prin clipe teribile în adolescență, când a fost la un pas să-și piardă viața. Iubita lui George Burcea ne-a povestit în detaliu un eveniment din viața ei, care i-a schimbat definitiv nu doar gândirea, ci și traiectoria în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În general, știm foarte puține despre tine și am vrea să te cunoaștem  mai  bine.  Cine este Viviana, dincolo de camerele de luat vederi?

Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică. Așa că nimic nu îi stă în cale!

Viviana Sposub: „Am avut o copilărie atipică”

Povestește-ne puțin despre copilăria ta. Cum au fost primii ani de viață, ce fel de copil ai fost, cum s-au comportat părinții cu tine? Te-au răsfățat sau dimpotrivă?

Am avut o copilărie tare frumoasă, dar poate puțin atipică. Am fost un copil extrem de cuminte și ascultător și m-am bucurat de multă iubire. Astfel că preferam să îmi petrec timpul cu familia și nu prea ieșeam la joacă alături de prietenii de la bloc, nici măcar în tabere nu mergeam. Asta și pe motiv că am studiat muzica de mică și ofeream destul de mult din timpul meu acestei pasiuni. Făceam ore de canto, de pian, de dans, mergeam la concursuri și festivaluri, iar timpul pentru joaca în fața blocului era puțin spre deloc. Cu toate astea, cred că faptul că de mică am fost învățată să muncesc pentru visul meu m-a format foarte frumos ca viitor adult.

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:”Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!”/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:”Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit”

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:”Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:”Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Viviana Sposub a avut un accident

Dar din adolescență? A existat vreun moment care te-a marcat, pe care îl consideri definitoriu pentru personalitatea ta din prezent, pentru femeia care ești acum?

Da… A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.

După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări.

A fost momentul în care nu mi-am mai dorit muzică ți televiziune, renunțând astfel la ideea de a urma Conservatorul. Cred că tata a fost cel mai fericit când am ales să urmez o altfel de facultate și să las latura mea artistică deoparte. Totuși, atunci când lucrurile sunt menite să se întâmple, nu mai contează cât de mult te opui. Așa că iată-mă aici!

Sposub-Viviana-1Sposub-Viviana-1

Ai terminat Liceul de Artă, ai cântat operă și ai făcut chiar și pian. De ce nu ai continuat pe acest drum?

Cum spuneam și mai devreme, accidentul de la 18 ani mi-a schimbat direcția. Viața de artist în România este incertă, nesigură din multe puncte de vedere. În clasa a douăsprezecea am hotărât cu părinții mei că cel mai bine pentru mine ar fi să urmez un alt drum și să găsesc un job 9-to-5. Totuși, sufletul de artist nu îl potolește nimeni, așa că mă bate din ce în ce mai mult gândul să mă reapuc de cântat și să fac lucrurile fix cum simt eu.

INTERVIUL INTEGRAL SE REGĂSEȘTE ÎN REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton