Momente tensionate între Nico și fiica ei la Asia Express: "Iar începi, țațo? Poți să-ți ții gura?"

 Cica Cristina
.

Primele tensiuni între Nico și fiica ei și-au făcut deja apariția la Asia Express. Cele două concurente au avut o discuție destul de aprinsă.

Nico-și-fiica-ei-1Nico-și-fiica-ei-1

Atunci când vine vorba despre odihnă, Nico își dorește să găsească cât mai repede cazare. Și fiica ei, Alexandra, ar dori probabil același lucru numai că ține la confort și ar dori să capete energia necesară pentru următoarea zi într-un pat confortabil.

Atunci când stresul pune stăpânire pe concurente, spiritele se încing și este inevitabil să nu apară discuții în contradictoriu.

Citește și: Drama lui Nico, concurentă la „Asia Express', sezon 3: „Nu s-a mai putut…'

În timp ce se uitau la case, Alexandra observă: „Aoleu, la ce-i mai mic și mai îngust te uiți”.

Reacția lui Nico a venit imediat: „Dar nu contează…”

„Iar începi, țato? Ce ai? Pai serios, ca te cert. Poți să-ți ții gura? Păi serios acum, fiecare primește în casă pe cineva vrea!„, a spus Andra.

Citește și: Cine este Nico de la Asia Express. Cântăreața are o poveste de viață înduioșătoare

Discuția continuă și Andra își arată nemulțumirea că nu cele două nu găsesc cazări bune, în timp ce alții au reușit să aibă parte de confort, noteaza a1.ro.

Nico și Alexandra Matei, fiica ei, au trecut prin clipe grele la Asia Express. Cele două au povestit că experiența a fost cu adevărat dură, iar cântăreața s-a confruntat și cu probleme de sănătate.

Citește și: Cine este Alexandra Matei, concurentă la Asia Express. Nico și fiica ei au o relație puternică

„A trebuit să trag pentru amândouă. A fost prima experienţă pe care am avut-o alături de ea. Nu mă aşteptam. Dar oricum sunt mândră de ea. (…) Este oricum o femeie puternică”, a spus fiica lui Nico.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton