Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară. Cum l-a filmat Claudia Puican

 Raiciu Adriana
.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Fanii îl invită tot timpul să facă senzație la diferite evenimente. De curând, iubitul Claudiei Puican a surprins pe toată lumea. Cum a apărut alături de o domnișoară. Imaginile au apărut imediat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Are o carieră impresionantă și o relație extrem de frumoasă cu partenera sa, Claudia Puican. Saxofonistul aduce buna dispoziția peste tot și atrage mereu atenția. Asta s-a întâmplat și la ultimul eveniment la care a luat parte.

armin-nicoara-nunta-1-768×1024-1armin-nicoara-nunta-1-768×1024-1

La un moment dat, în timp ce cânta la instrumentul său, una dintre invitate a început să danseze pe lângă el, până când a atras atenția tuturor cu mișcările sale. Imaginile au apărut imediat pe rețelele de socializare, iar fanii au fost surprinși să îl vadă în această ipostază pe artist.

Citește și: Cine este Armin Nicoară.A trăit o dramă, în liceu

Citește și: Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară.Bijuteria valorează enorm!

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate’

Moment incendiar la un eveniment unde a cântat Armin Nicoară

Armin Nicoară are extrem de multe evenimente, reușește tot timpul să facă atmosferă și să aducă un zâmbet pe fața invitaților. De curând, însă, artistul nu doar că i-a făcut să zâmbească pe oameni, ci i-a surprins pe toți, după ce a dansat alături de o domnișoară.

Ei bine, artistul cânta la instrumentul său, sub o invitată. Da, da, ați auzit bine! Un videoclip postat pe TikTok arată cum Armin Nicoară s-a așezat pe podea, în timp ce continua să cânte la saxofon, iar deasupra lui a început să danseze o domnișoară.

La un moment dat, femeia chiar face șpagatul deasupra cântărețului, spre surprinderea tuturor. Videoclipul a fost distribuit chiar de Claudia Puican, însă comentariile negative nu au încetat să apară. Mulți dintre internauți l-au criticat pe artist, în timp ce alții l-au aplaudat la scenă deschisă.

@wowtiktak #petrecere#arminnicoara#armin#nicoara#chef#dans#bruneta#puican ♬ original sound – WowTikTak

Armin Nicoară și Claudia Puican, pregătiți să facă nuntă

În urmă cu scurt timp, Claudia Puican a dat din casă și a făcut primele dezvăluiri despre nuntă, dar și despre copil.

„Plănuiam să facem cununia religioasă, dar stăteam cu Claudia și făceam lista pentru invitați. Mi-a spus că ea a făcut și că s-au strâns 40-50 de invitați.

Și când m-am apucat eu să fac lista am ajuns pe foaie la vreo 200 și ceva de persoane, dintr-un foc, fără să stau să analizez fiecare persoană. Sunt multe neamuri, prieteni, formația. Claudia voia cât mai restrâns, dar i-am spus că nu cred că se poate.

Dacă reușim să facem cununia… ne-am gândit vara asta, să vedem și cu evenimentele cum suntem. Dacă nu, ne gândim să facem toată nunta o dată. Noi vrem cununia religioasă. Claudia își dorește un copil și vrem să ne cununăm religios la biserică’,

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton