Mitică Popescu și Valentin Teodosiu sunt prieteni de 40 de ani: „Nu-i consider rivali pe colegii mai tineri”

 Dumitrache Medeea
.

Deși sunt rivali la TV, Mitică Popescu, prezentatorul emisiunii „D-ale lui Mitică', și Valentin Teodosiu, nimeni altul decât „Vocea Pro Tv', în realitate au o prietenie frumoasă ce a început acum 40 de ani. Cei doi au depănat amintiri și au făcut planuri pentru viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul Mitică Popescu este pe val și la vârsta de 84 de ani și în continuare prezintă emisiunea „D-ale lui Mitică' la TVR2. Odată cu relaxarea restricțiilor, acesta s-a întâlnit la o terasă cu bunul lui prieten, Valentin Teodosiu sau, cum mai este cunoscut, „Vocea Pro Tv', care, în mediul profesional, îi este rival. Cei doi au depănat amintiri și au făcut planuri pentru viitoare colaborări pe plan artistic.

mitica-popescu1mitica-popescu1

Tot la o terasă, Mitică Popescu s-a întâlnit și cu bunul său prieten Valentin Teodosiu, cei doi având o prietenie de 40 de ani. Deși lucrează la televiziuni diferite, prezentatorul de la TVR2 spune că nu îl consideră un rival pe amicul său și că îi face plăcere să petreacă timp împreună cu el.

Prietenia dintre Mitică Popescu și Valentin Teodosiu

„Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă', a declarat Mitică Popescu.

Citește și: Ce pensie are Mitică Popescu, după 53 de ani de muncă:

Citește și: Trecutul traumatizant al lui Mitică Popescu.

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani.

Citește și: A murit actriţa Romy Walthall, din Face/Off şi The House of Usher.

Și Valetin Teodosiu a spus că el și Mitică Popescu sunt atât colegi de breaslă, cât și prieteni de-o viață: „Suntem colegi de breaslă și prieteni de o viață. Cu Mitică am jucat împreună în multe piese de teatru și în filme'.

Cariera lui Mitică Popescu și a lui Valentin Teodosiu

Pe lângă prietenia și rivalitatea din televiziune, Mitică Popescu și Valentin Teodosiu au jucat împreună și în filme. Astfel au colaborat în pelicula „Ce zi frumoasă', în regia lui Dinu Cernescu, și în filmul „Umilință', regizat de Cătălin Apostol.

Mitică Popescu s-a făcut remarcat în mai multe piese de teatru, unde a interpretat roluri memorabile. Două dintre cele mai cunoscute spectacole unde a jucat sunt „De ce se trag clopotele, Mitică?' și „Moromeții'.

De asemenea, în urmă cu 12 ani, Mitică Popescu a primit „Premiul pentru întreaga activitate', în cadrul Galei Uniter.

Valentin Teodosiu este cel care dă glas reclamelor de la Pro Tv, dar are o carieră impresionantă și în lumea teatrului.

În urmă cu câțiva ani, actorul a dat câteva sfaturi tinerilor care vor să urmeze o carieră în teatru, pe baza experiențelor lui: „Le-as spune tinerilor atât: cine uită, nu merită. Al doilea sfat ar fi să aibă răbdare, nu neapărat să debuteze oriunde și oricum. Răbdarea este un arbore cu rădăcini amare, dar cu fructe foarte dulci. Eu m-am pregătit la Școala Populară și am reușit să intru din prima. Pentru un tânăr dintr-o familie săracă, a fost de necrezut. Pe vremea mea ieșeam șapte, acum ies 700. Ce să mai vorbim?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton