Misha nu se mai abține și iese la atac: ”Mă descurc așa cum pot”

 Stamen Diana
.

Misha nu a putut lipsa de la VIVA! Influencers Party, unde ne-a încântat cu prezența ei. Fosta soție a lui Connect-R este o mamă singură și are grijă de fiica ei fără ajutorul nimănui. Misha nu își dorește să aibă o bonă pentru Maya, ea se descurcă foarte bine acum. Artista a fost deranjată de articolele apărute în presă în ultima perioadă.

De doar câteva luni Connect-R a anunțat că el și Misha au divorțat, iar acum nu au mai fost văzuți deloc împreună. Misha este cea care are grijă de fetița lor și încearcă să-i ofere acesteia o educație aleasă. Cântăreața a fost deranjată de articolele apărute în presă în ultima perioadă. Misha a găsit un articol în care scria că ea a declarat că are nevoie de o bonă, nimic adevărat spune artista.

'Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă.', ne-a spus Misha.

Misha își reia cariera de artistă

În urmă cu doar un an, Misha anunța că renunță la carieră și se va ocupă doar de fetița pe care o are împreună cu Connect-R. Cel care a mărturisit că Misha a renunțat la cariera sa muzicală a fost chiar fostul ei soț. 'Da, cu siguranță că îmi doresc să îmi reiau cariera. O să scot în curând o piesă singură. Voi pregăti și o piesă în colaborare cu o artistă de la noi și o să mă pun pe treabă, m-am pus deja.', ne-a dezvăluit artista.

Citește și: Misha a depășit momentul divorțului. Cântăreața a pornit pe un nou drum

Citește și: Connect-R i-a asigurat viitorul fiicei sale, după divorţul de Misha. Maya o să aibă tot ce îşi doreşte

FOTO: Țuțu Ionatan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton