Misha este dezamăgită! Fosta soție a lui Connect-R, mesaje cu subînțeles: “Oamenii nu abandonează oamenii pe care îi iubesc”

 Stamen Diana
.

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu mai bine de un an, iar totul s-a aflat abia în urmă cu câteva luni. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, însă cei doi păstrează legătura de dragul fetiței lor, Maya. Misha a început să posteze pe rețelele de socializare mesaje care ridică multe semne de întrebare.

Chiar dacă Misha și Connect-R au ținut ascuns faptul că au divorțat și nici nu au vrut să vorbească despre asta, cei doi și-au văzut fiecare de treaba lui. Misha și Connect-R nu se întâlnesc nici la evenimentele mondene. Recent, fosta soție a cântărețului a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje care lasă multe de interpretat.

Oamenii nu abandonează oamenii pe care îi iubesc, abandonează oamenii pe care îi foloseau', este primul mesaj postat de Misha. Mesajele cu subînțeles nu s-au terminat aici, pentru că vedeta a mai postat unul: 'Este atât de frustrant să știi cât de fals este cineva, dar totuși toată lumea îl iubește pentru că făcut un spectacol bun'.

Misha se ocupă singură de creșterea fetiței sale

De doar câteva luni Connect-R a anunțat că el și Misha au divorțat, iar acum nu au mai fost văzuți deloc împreună. Misha este cea care are grijă de fetița lor și încearcă să-i ofere acesteia o educație aleasă. Cântăreața a fost deranjată de articolele apărute în presă în ultima perioadă. Misha a găsit un articol în care scria că ea a declarat că are nevoie de o bonă, nimic adevărat spune artista.

‘Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă.’, ne-a spus Misha.

Citește și: Connect-R nu o poate uita pe Misha. A făcut un gest de îndrăgostit!

Citește și: Misha nu se mai abține și iese la atac: 'Mă descurc așa cum pot'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton