Misha, cu fața umflată în vacanța din Maldive. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Connect-R: "Cum poți rămâne desfigurată"

 Laciu Andreea
.

Misha și-a dorit să se bucure de o vacanță superbă, în Maldive, dar a avut parte de un incident de-a dreptul șocant. Fosta soție a lui Connect-R a postat pe contul personal de Instagram niște fotografii din concediul pe care l-a petrecut peste hotare, alături de o explicație pentru modul în care s-a afișat în imagini. Așa cum se poate observa, cântăreața avea fața foarte umflată, dar acum s-a aflat care este, de fapt, motivul pentru această apariție stranie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista este o prezență foarte activă pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Le dezvăluie atât detalii legate de cariera ei, cât și informații despre viața personală. Recent, vedeta a plecat tocmai în Maldive, acolo unde trebuia să se bucure din plin de razele soarelui și de o vacanță superbă. Din păcate însă, fosta soție a lui Connect-R a făcut o greșeală banală, dar care a costat-o scump.

misha-1misha-1

Ce a pățit Misha în vacanța din Maldive

Cântăreața a folosit cremă de protecție solară, dar a aplicat-o doar pe corp. A uitat că trebuie să își dea și pe față, iar din cauza asta a avut mult de suferit. Fiind în Maldive, un loc însorit, s-a trezit cu fața foarte umflată. A ținut să tragă un semnal de alarmă și să le povestească fanilor ei ce se poate întâmpla în această situație.

„În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație / alergie la soare. M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive, așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta .., ăsta e motivul. Mi-am revenit cu tratament, dar a fost aiurea rău!”, a povestit Misha pe contul ei de Instagram.

Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya. Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș a murit: „Un om deosebit și special „

Citește și: Connect-R, despre căsătoria cu Misha: „Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…'

Citește și: Mario Mutu a făcut un scandal monstru, după ce a ajuns la spital, în toiul nopții. A intervenit Poliția

Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorț

Fostul soț al artistei a lansat recent un nou hit, în care vorbește chiar despre cei care trec printr-un divorț în urma căruia au de suferit copiii.

‘Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiință împăcată!

Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel 13: Acum, dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea', a scris Connect-R pe Youtube.

Ce a spus despre Misha

După ce le-a spus fanilor că situația din videoclip nu este la fel precum divorțul lui de fosta soție, a ținut totuși să menționeze că o consideră și acum mama și soția perfectă, dar și că regretă că a pierdut-o.

‘Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă. Este doar transpunerea mea în toate situațiile în care o familie se poate despărți, transpunerea în pielea personajelor, nu mă privește pe mine sută la sută’, a mai spus artistul, conform WOWbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton