Mirela Vaida – prima apariție publică după ce a devenit din nou mămică

 Oana Pantazi
.

Pe 1 decembrie, se vor aprinde luminițele de Crăciun în București. Cea care va face oficiile de gazdă a spectacolului din Piața Constituției va fi Mirela Vaida, aflată la prima apariție publică după ce a născut al doilea copil.

 

Mirela Vaida va prezenta o serie de evenimente ce vor avea loc în Piața Constituției, locul unde se va ține anul acesta Târgul de Crăciun, pe tot parcursul lunii decembrie. Aici vor avea loc spectacole susținute de ansambluri de datini și obiceiuri din diferite zone ale țării, grupuri de copii, colindători, cântăreți de muzică populară, artiști consacrați și coruri celebre. Cu această ocazie, vedeta le dă întâlnire în Piața Constituției tuturor iubitorilor sărbătorilor și tradițiilor de iarnă, dar și fanilor săi, care sunt nerăbdători să o revadă.

 

„În luna decembrie îmi mut reședința în Piața Constituției! De Ziua Națională, vom petrece românește în Orășelul lui Moș Crăciun, vom aprinde luminițele în capitală alături de Primarul General, vom mânca mere glazurate, turtă dulce și vom bea vin fiert lângă căsuțele cu produse tradiționale. Abia aștept să mă întâlnesc cu voi, cu prietenii mei pe care nu i-am cunoscut decât pe Facebook! Mă găsiți acolo în fiecare weekend din decembrie, inclusiv în serile de Crăciun! Muzică, artiști îndrăgiți, dansuri tradiționale, atmosferă de sărbătoare și un Crăciun care sper să aducă la un loc bucuria copilăriei, luminițele bradului, mirosul de portocale și scorțișoară, multe zâmbete și speranța de mai bine!', a declarat Mirela Vaida.

 

Târgul de Crăciun de la București va începe pe data de 1 decembrie și va ține până pe 30 decembrie, iar vizitatorii vor putea admira Casa lui Moș Crăciun, se vor putea distra pe patinoarul în aer liber, în caruselul de poveste sau în trenuleț, toate cu intrare liberă. Nu în ultimul rând, vizitatorii sunt așteptați la cele peste 100 de căsuțe ale Târgului de Crăciun, de unde vor putea degusta preparate tradiționale și achiziționa obiecte artizanale și decorațiuni de Crăciun. În plus, pe durata lunii decembrie, vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în cadrul campaniei „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Mos Crăciun!'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton