Mirela Vaida nu se plictisește în izolare, după ce au fost întrerupte filmările la Acces Direct din cauza coronavirusului! "Nu-i rău nici acasă"

 Oana Pantazi
.

După ce, în cadrul emisiunii Acces Direct, a mai fost depistat un caz de coronavirus, ulterior veștii că Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID-19, emisiunea a fost sistată pe termen nedeterminat. Iată cum își petrece Mirela Vaida timpul în izolare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La finele lunii iulie, vestea că încă un angajat al emisiunii Acces Direct a fost depistat pozitiv cu coronavirus a dus la sistarea filmărilor. Cea care le-a dat vestea fanilor emisiunii a fost chiar Mirela Vaida, care a anunțat că s-a luat decizia ca echipa să se izoleze, pentru a preveni răspândirea virusului, cu atât mai mult cu cât membrii echipei erau în contact direct inclusiv cu invitații emisiunii.

Drept urmare, filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost oprite pentru moment, iar situația este ținută sub control, fiind ținută în permanență legătura cu DSP-ul.

Citește și: La 84 de ani, Florin Piersic este un bunic fericit! Cum arată Sasha, nepoțelul său de patru ani, despre care toți spun că-i seamănă

În vacanță vrând, nevrând…

După ce Vulpița și Viorel și, ulterior, un alt angajat al emisiunii Acces Direct au fost depistați cu noul coronavirus, toată lumea a intrat în vacanță pe termen nedeterminat, Mirela Vaida și colegii ei fiind trimiși acasă. Din fericire, prezentatoarea Acces Direct nu prezintă simptome de COVID-19 și își face testul PCR periodic, pentru a nu-și pune soțul și cei trei copii în pericol.

Pe de altă parte, această vacanță neplanificată are și părțile ei bune, Mirela Vaida profitând la maximum de timpul petrecut alături de familia ei. Vedeta Acces Direct s-a distrat în curte alături de cei mici și a stat chiar și câteva ore la plajă, iar după cum arată în fotografia postată pentru fani pe contul de socializare, Mirela Vaida se simte excelent. Cât despre activitățile din casă, nici acolo vedeta nu are timp să se plictisească în izolare, deoarece, atunci când ai trei copii, nu e ușor să le faci față… Dar Mirela a reușit să le consume energia micuților, participând cu entuziasm la o bătaie cu perne.

Citește și: Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: „E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii”/ EXCLUSIV

Mirela-Vaida-1-1Mirela-Vaida-1-1

Acasă, pe o perioadă nedeterminată

În urma depistării celor trei cazuri de coronavirus în cadrul angajaților și colaboratorilor Acces direct, redacția și platoul emisiunii au fost eliberate, aerisite, toate încăperile fiind supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată. Mai mult, au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați, acestea fiind trimise, de asemenea, în izolare, iar emisiunea a fost stopată pe o perioadă nedeterminată. Cât despre prezentatoarea emisiunii, aceasta și-a luat, la rândul ei, toate măsurile de precauție.

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja in izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioada! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!', a mai scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citește și: Boala rară de care suferă Meghan Fox. Această malformație ar putea ascunde boli grave

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton