Mirela Vaida îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Surpriza uriaşă de care a avut parte!

 Florentina Liutic
.

Mirela Vaida împlineşte astăzi 35 de ani, iar îndrăgita prezentatoare şi-a sărbătorit ziua muncind, ea aflându-se pe platourile de filmare unde prezintă emisiunea „2k1'.

 

Colegii ei însă i-au pregatit o surpriză de zile mari chiar în momentul în care Mirela Vaida se pregătea să dea startul în întrecerea cuplurilor. Acela a fost momentul în care în platou s-a auzit muzică de petrecere.

 

Lucrurile s-au clarificat când în studio a intrat Mioara Velicu, una dintre cele mai dragi persoane din viaţa Mirelei. „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut! Mi-a cântat la nuntă, a venit tocmai până la Cluj. Mi-a cântat la boteztul băiatului şi îmi cântă şi acum, la bătrâneţe!', a glumit Mirela.

 

„Mi-a dat Dumnezeu această bucurie de a-mi petrece zilele de naştere în direct, dar parcă aşa ca anul acesta n-a fost niciodată!', a spus emoţionată Mirela.

 

Prezentatoarea a primit astăzi multe flori şi a dezvăluit că nu-i plac surprizele: „Urăsc surprizele, pentru că vreau să am mereu controlul! Dar azi le-a ieşit!'.

 

Florentina Liutic

 

Vezi si:

Cum a scapat Mirela Vaida de depresia postnatala

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton