Mirela Vaida, detalii despre botezul celui de-al treilea copil, Tudor Ștefan: ”Vrem o petrecere relaxantă”

 Stamen Diana
.

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, pe 10 aprilie, iar acum proaspăta mămică vorbește deja despre botezul băiețelului. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că își dorește o petrecere relaxantă la care invitații să se simtă bine.

Proaspăta mămică face față cu brio celor trei copii pe care îi are și este foarte fericită pentru că aceștia sunt sănătoși. Mirela Vaida a vorbit pentru prima dată despre botezul micuțului Tudor Ștefan. Fosta prezentatoare TV de la Antena 1 își dorește ca botezul celui de-al treilea copil să fie unul cât mai relaxant, unde să invite apropiații. Mirela Vaida nu-și dorește nimic complicat, ci doar ca invitații să se simtă bine.

„Ne-am gândit doar, dar încă nu ştim unde, cum.. Nu am ales o locaţie. Noi am zis să facem toate lucrurile pe rând, să le luăm pas cu pas  şi vom vedea. Nu ştiu dacă vom face o petrecere mare, dar cu siguranţă va fi o petrecere cu apropiaţii, cu oamenii dragi nouă şi va fi o petrecere fără organizările alea gomoase ca la nunţi. Ne dorim o petrecere relaxantă, în care lumea să vină îmbrăcată lejer, să fie într-o zi de vară,  într-o locaţie superbă lângă pădure, lângă o piscină. Adică vrem o chestie relaxantă, în care lumea să se simtă bine şi în care să şi înnopteze acolo dacă se poate”, a mai spus Mirela Vaida, pentru Antena Stars.

Deocamdată, vedeta nu a stabilit locația și data evenimentului, însă cu siguranță va avea loc în această vară.

Citește și: Mirela Vaida și-a scos băiețelul la plimbare. Tudor Ștefan are doar o săptămână de când a venit pe lume: 'Și ce dacă plouă?'

Citește și: Mirela Vaida a născut al treilea copil. Prima imagine cu mămica, din spital

FOTO: Facebook

Mirela Vaida și Tudor ȘtefanMirela Vaida și Tudor Ștefan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton