Mirela Vaida a împlinit 40 de ani: „Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta”

 Martin Lorena
.

Mirela Vaida a împlinit 40 de ani! Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta are o carieră impresionantă, fiind de mulți ani prezentă pe micile ecrane. Astăzi, frumoasa blondină își sărbătorește ziua de naștere. Cu ocazia împlinirii a 40 de ani, vedeta a ținut să transmită un mesaj în care să vorbească despre sentimentele care o încearcă la schimbarea prefixului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este o vedetă extrem de apreciată de la noi din țară. Aceasta se află pe micile ecrane de foarte mulți ani, iar publicul telespectator o admiră cu fiecare apariție. Astăzi, ea și-a sărbătorit ziua de naștere și a schimbat prefixul. La 40 de ani, prezentatoarea de la Acces Direct susține că a fost întotdeauna speriată de această cifră în buletin. Iată mesajul transmis, cu ocazia aniversării sale.

Mirela-Vaida-1Mirela-Vaida-1

Vedeta a spus cum se simte acum, când a mai trecut un an din viața ei. Mesajul a fost transmis pe Facebook, unde blondina are peste 600.000 de fani.

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19:Stresul a fost foarte mare

Mirela Vaida a împlinit 40 de ani!

Mirela Vaida a recunoscut pe rețelele de socializare că întotdeauna i-a fost teamă de numărul 40, atunci când vine vorba de vârstă. Aceasta a subliniat că simte că astăzi trece într-o nouă etapă a vieții sale, care a prins-o exact cum visa: alături de familie și cu multă liniște sufletească.

„Azi împlinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul asta. La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr‼️ Ești matur, la apogeu! Niciodată nu m-am uitat la vârstă de 40 că la ceva wanna be! Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!', a scris ea pe Facebook.

Mirela Vaida e căsătorită de ani de zile cu Alexandru Vaida. Împreună au trei copii, pe Carla, Vladimir și Tudor.

Ce probleme de sănătate are prezentatoarea

Mirela Vaida a vorbit pe Instagram despre problemele sale de sănătate. Se pare că la scurt timp după ce copiii ei au scăpat de răceală, ea a fost infectată.

„Eram foarte fericita că au scăpat copiii de laringintă și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e ca te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiu ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră.', a spus ea pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton