Mirela Vaida a aniversat 10 ani de căsnicie. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost o mireasă atipică

 Pirvu Cristina
.

Veste fericită din viața Mirelei Vaida! Prezentatoarea de la Antena 1 a sărbătorit 10 ani de relația alături de soțul ei. Au petrecut împreună ani frumoși și au format o familie mare, cu mulți copii. 

Este o femeie împlinită, o mamă fericită, o prezentatoare de succes, ce își mai poate dori Mirela Vaida? Vedeta și soțul au împlinit recent 10 ani de căsnicie. 10 au au trecut de la nunta lor, de la momentul în care au pășit împreună în fața altarului.

Prezentatoarea a urcat pe Facebook o poză de la nuntă în care apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, de sirenă. Are pe cap un accesoriu tradițional, la fel și peste rochie. Se pare că are o dragoste aparte pentru folclorul românesc.

Vedeta a dat și o mică declarație, semn că își aduce aminte cu drag de acele momente: „Trecut-au zece ani!!! 😇☺️ 19.09.2009!! 🙏💖 #mirelavaida #marriage #10ani #cluj #family #goals #kids #wedding #tradition”

Cine e soţul Mirelei Boureanu Vaida. Alexandru stă departe de camerele de filmat

Acesta este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta.

Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.', a spus Mirela Vaida EXCLUSIV pentru VIVA!.

Mirela Vaida mireasaMirela Vaida mireasa

De nerecunoscut! Cum arăta Mirela Vaida la debutul în televiziune. Prezentatoarea 'Acces Direct' s-a schimbat mult în 15 ani

Mirela Vaida este una dintre cele mai populare vedete de televiziune, iar popularitatea sa nu a  scăzut nici în pauzele dedicate creșterii copiilor săi. Vedeta are trei copii: o fetiță, Carla (patru ani), un băiețel, Vladimir, de aproape trei ani, iar anul acesta în aprilie a adus pe lume încă un băiețel, Tudor Ștefan.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton