Mirela de la Insula iubirii va pleca în luna de miere. Câte destinații a ales: ”O să fiți șocați”

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în mare secret, iar acum plănuiește să meargă în luna de miere cu soțul ei. Fosta concurentă este foarte fericită și așteaptă să se căsătorească și religios, pentru că deocamdată a avut loc doar cununia civilă.

Mirela de la Insula iubirii este acum doamna Mirela Elena Baniaș-Tecar, pentru că aceasta a vrut să păstreze și numele ei de familie. Cununia civilă a avut loc în mare secret, însă cununia religioasă va avea loc după ce se termină postul, mai exact în luna mai.

'O să postez poze și de la party, dar după post. Nu-mi doresc o nuntă de fițe. O să vedeți ce gen de nuntă îmi doresc și o să fiți șocați', scris Mirela pe una dintre rețelele de socializare. Concurenta de la Insula iubirii așteaptă pozele de la fotograf pentru a demonstra tuturor că s-a căsătorit pe data de 8 aprilie.

Se pare că și cu luna de miere au planuri mari, pentru că vedeta are de gând să plece în două țări. 'În două țări mergem. O să plec în Irlanda, insula de smarald și în Egipt', a spus Mirela. Acum rămâne de văzut ce destintații va alege fosta concurentă de la Insula iubirii.

Mirela Baniaș este foarte fericită și îi mulțumește soțului ei că este necondiționat lângă ea. Florin Tecar o iubește nespus pe Mirela de la Insula iubirii și o face cea mai fericită femeie.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în secret: 'Am ales să fim NOI'

Citește și: Reacția Mirelei de la Insula Iubirii după ce s-a zvonit că a fost înșelată de soț: 'Cine a scos toate aceste bârfe'

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubirii și Florin TecarMirela de la Insula iubirii și Florin Tecar

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton