Mirela de la Insula Iubirii, incredibil de sexy. Fanii au reacţionat când au văzut-o: "Un pic cam vulgară"

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii s-a afişat într-o rochie extrem de sexy, după ce a dat jos mai multe kilograme. Unii dintre fanii săi au felicitat-o pentru apariţie, în timp ce alţii au criticat-o.

În urmă cu câteva luni, Mirela de la Insula Iubirii a luat decizia de a slăbi, chiar după ce show-ul s-a încheiat. Cu o dietă simplă a reuşit să dea jos mai multe kilograme. Acum, ea nu se mai fereşte să pozeze în costume de baie, are coprul pe care şi-l doreşte.

Iată că acum a îmbrăcat o rochie extrem de sexy, cu un decolteu generos.

„Am primit o rochiţă foarte sexy. Era convinsă că eu nu o să port aşa. Dar de ce nu?”, a scris Mirela în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii are peste 100.000 de urmăritori. Aceştia au văzut postarea şi au comentat. Unii au criticat-o, iar alţii au lăudat-o. „Prea de piți! Parerea mea e ca nu e pt varsta ta ,e mai mult pt astea de 20 de ani (…) Un pic cam vulgară (…)  Esti minunata! Iti sta foarte bine! Te apreciez foarte mult ca si femeie! Sa ramai tot asa cum esti, sa nu te schimbi. Pupici”

Mirela de la Insula Iubirii și viitorul soț și-au ales nașii

Mirela de la Insula Iubirii este îndrăgostită de cel care îi va deveni în curând soţ. Concurenta şi Florin trăiesc de o bună perioadă de vreme o frumoasă poveste de iubire care în curând va evolua, căci cei doi au decis să se prezinte cât mai curând în faţa ofiţerului stării civile.

Mirela şi Florin vor deveni soţ şi soţie, deja şi-au ales şi naşii. Cu ocazia acestor sărbători, părinţii spirituali i-au vizitat şi le-au adus primele daruri. Se pare că se înţeleg destul de bine, ca o adevărată familie.

„Cozonac de la viitorii naşi', a scris Mirela pe Instagram.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton