Mirela de la Insula Iubirii e hotărâtă să se recăsătorească. După o căsnicie eşuată, concurenta încă are încredere în bărbaţi

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii are în plan să se recăsătorească. După ce a trecut printr-un divorţ şi o despărţire dureroasă, concurenta ştie că o să îşi găsească jumătatea!

În urmă cu ani de zile, Mirela Elena Baniaş a fost căsătorită cu un bărbat care, din declaraţiile ei, a profitat de naivitatea sa, a păcălit-o. S-a lăsat înşelată de el şi a făcut închisoare mai mult de un an de zile. Au luat-o apoi pe drumuri separate, chiar dacă aveau multe de împărţit.

Ea a mai trecut şi printr-o situaţie dureroasă, la Insula Iubirii, când Ionuţ Gojman a părăsit-o. Bărbatul şi-a dorit să devină celebru, chiar dacă asta îl costa relaţia cu Mirela. Acum, exclusiv pentru VIVA!, ea a declarat că este pregătită pentru nuntă.

Ştie că o să găsească bărbatul perfect, cel care o să fie alături de ea şi la bine şi la greu. Crede că divorţul, în opinia sa, nu este altceva decât un pas înainte.

Având în vedere că ai trecut printr-un divorț, îți mai dorești să te căsătorești?

„Da, divorțul pentru mine înseamnă un pas înainte. Chiar dacă am trecut prin multe, nu mi-am pierdut încrederea în bărbați. Chiar cred că există oameni minunați și cu siguranță ce este al meu, este pus deoparte.”, ne-a spus Mirela în exclusivitate.

Mirela de la Insula IubiriiMirela de la Insula Iubirii

Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț

În anul 2010, Mirela a intrat în închisoare. Pe atunci, concurenta de la Insula Iubirii lucra într-o bancă. Ea a fost convinsă de soţ să comită o mare ilegalitate. În calitate de administrator de conturi, ea a sustras din conturile clienţilor aproximativ 150.000 de euro. Un an şi jumătate a petrecut în penitenciar, la Gherla.

Fapta ei a ieşit la lumină când clienţii au descoperit că le lipsesc bani din conturi şi au anunţat banca. Atunci, ea a recunoscut că a furat bani şi s-a predat la poliţie. Soţul ei nu a condus-o la închisoare, nu a sprijinit-o deloc. L-a lăsat în casa lor, i-a dat cheile de la maşină, dar şi alte bunuri pentru care ea muncise. Ea a considerat că trebuie să îşi ispăşească pedeapsa fără a-l implica şi pe el.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton