Mirela de la Insula iubirii, despre divorțul lui Hannelore de Bogdan: ”S-a căsătorit din obsesie”

 Stamen Diana
.

Au fost prietene în timpul emisiunii, însă când au ajuns acasă s-au certat. Mirela de la Insula iubirii a făcut dezvăluiri despre divorțul lui Bogdan de Hannelore, dar și despre atracția fostei colege de ispita masculină Andi.

Tot timpul, Mirela de la Insula iubirii a susținut că între Andi și Hannelore este o atracția, deși fosta concurentă a negat asta tot timpul. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a declarat că Hannelore s-a căsătorit cu Bogdan din obsesia pe care o avea pentru el, chiar dacă ea nu era deloc fericită, iar acum s-a dovedit că ar avea dreptate.

'Deci, îmi pare rău că s-a minţit atâta timp. Nu-mi venea să cred că ar fi făcut, dar cum am mai zis şi înainte, a minţit, a ascuns tot! Şi asta nu i-a adus cinste. Cred că s-a căsătorit din obsesie, nu ambiţie. O obsesie! Şi-a dat seama că de fapt nu este fericită. Mă bucur că s-a întâmplat acum şi nu a mai tras încă 10 ani, cum am tras-o eu. Tot îi ziceam pe insula. Toţi ne-am dat seama pe insulă că are sentimente faţă de Andi că o să facă o iubire aşa, numai din obsesia ei. Toată lumea i-a zis, o întreagă echipă i-a zis chestia asta.', a declarat Mirela Baniaş la  Antena Stars.

Mai mult, Mirela de la Insula iubirii s-ar bucura dacă fosta ei prietenă ar fi într-o relație cu Andi și spune că Hannelore chiar îl iubește pe Andi și are sentimente puternice pentru el.

„Eu sper să aibă o relaţie cu Andi, îi doresc tot binele din lume! Să fie liniştită şi ea, că de iubit îl iubeşte. Sunt convinsă că are sentimente pentru el. Din câte îl ştiu eu pe Andi, nu cred că o va primi înapoi. Iar Bogdan cred că şi-a atins scopul, părerea mea. Era numai obsesia aia să îl aibă pe Bogdan, să ne arate tuturor că poate, că ea este diva şi că ea reuşeşte', a spus Mirela de la „Insula Iubirii' pentru Antena Stars.

Andi nu mai vrea să aibă o relație cu Hannelore

După ce s-a văzut recent cu Hannelore, Andi a mărturisit că nu mai vrea să aibă o relație cu ea și că a irosit șansa pe care i-a oferit-o în timpul emisiunii. Ispita masculină i-a spus că singurul lucru pe care i-l poate oferi este prietenia lui.

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită', a spus Andi într-o emisiune TV.

Hannelore susține că nu își dorește nimic mai mult decât prietenie din partea lui Andi, ci că până se se întâlnească la târgul de nunți nici nu au mai păstrat legătura. Chiar și așa, fosta concurentă s-a bucurat foarte mult să-l vadă pe cel care a reușit să o facă să renunțe la căsnicia cu Bogdan.

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt că ţin la mine. Prietenie nu înseamnă iubit. Poate că sunt confuză. Eu nu mi-am dorit mai mult decât să păstrez legătura, dar nu a fost nici măcar acea legătură până în momentul de faţă. Nu am nicio altă relaţie… Întâlnirea cu Andi a fost foarte frumoasă şi mi-a făcut plăcere. Am primit multe mesaje de la femei care s-au regăsit în situaţia mea, mesaje în care femei foarte multe îmi spun că le este teamă să renunţe la relaţia lor de lungă durată pentru că le este teamă de un posibil eşec', a declarat Hannelore.

Citește și: Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii nu au anulat nunta: 'S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat'

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii. Alexandra are 20 de ani

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton