Mirela de la Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru soț, de ziua lui. Au făcut petrecere mare

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii o ține dintr-o petrecere în alta. Acum și-a sărbătorit soțul, pe 17 aprilie. Au organizat o petrecere fastuoasă la care au chemat prietenii apropiați. Ea i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, chiar în văzul fanilor. 

Sunt îndrăgostiți mai ceva ca niciodată! Mirela și Florin Tecar trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Vor avea un copil împreună, afacerile merg strună, iar viitorul se anunță promițător.

Pe 17 aprilie a fost ziua lui Florin, motiv pentru care au făcut o petrecere de zile mari. Au organizat mese și bucate alese pentru prieteni, au avut și o formație care le-a încântat urechile. Mirela, chiar pe Facebook, i-a făcut o declarație de dragoste, spunând că îi dăruiește toată iubirea ei.

„Toate zâmbetele mele, toate lacrimile de fericire, toate emoțiile plăcute, toate gesturile tandre, toate… toate ți le datorez ție, iubitul meu soț. Alături de tine mi-am recăpătat încrederea în mine, alături de tine mi-am dat seama că sunt demnă de iubire și frumos, alături de tine am învățat sentimentul de a fi mamă. 

Mirela de la Insula iubiriiMirela de la Insula iubirii

Astăzi este despre tine. Despre fericirea ta, despre liniștea ta, căci astăzi, mai treci pragul unui an în care ai dăruit atâtea și ai făcut atâta bine în jurul tău. Eu îți dăruiesc iubirea mea, astăzi, la fel ca în fiecare zi, și sper ca acesta să-ți fie cel mai de preț cadou. „, a scris Mirela pe Facebook.

https://www.facebook.com/mirisorbanias/videos/2494940437295329/

Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în secret

Nunta celor doi ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă se pare că totul s-a întâmplat mai devreme. Mirela Baniaș a devenit acum doamna Tecar și este extrem de fericită. Fosta conurentă de la Insula iubirii a anunțat că a ales să se căsătorească mai devreme decât stabilise.

‘Am avut de făcut o alegere să aștept sau să iau decizii…
Să fac un pas în spate sau să mă îndrept spre viitor…
Am ales…
Să fim NOI❤️’, a scris Mirela de la Insula iubirii pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton