Mircea Solcanu, îndurerat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Ultimul omagiu adus creatorului de modă

 Pirvu Cristina
.

Mircea Solcanu a sosit astăzi la Cimitirul Progresul, acolo unde este înmormântat Răzvan Ciobanu. Fostul prezentator TV a venit tocmai de la Constanța pentru a-și lua adio de la creatorul de modă. Mult timp, Mircea a stat departe de lumina reflectoarelor! 

Puțini știau că Răzvan Ciobanu și Mircea Solcanu au o relație apropiată, dar iată că acest lucru s-a aflat chiar azi, la înmormântarea designerului. După o pauză de patru ani din lumea showbiz-ului, fostul prezentator TV a venit îndurerat, la Cimitirul Progresul, pentru a-i aduce lui Rpzvan Ciobanu un ultim omagiu. Cu un look schimbat – are părul lung – și îmbrăcat elegant, atent, nu în negru, așa cum probabil că lui Răzvan i-ar fi plăcut să-și vadă prietenii, Solcanu a afișat o mină tristă, fiind vizibil îndurerat.

I-a adus o coroană albă cu flori, așa cum au fost majoritatea florilor de la înmormântare și a intrat linștit, în biserică, fără a socializa cu cei din jur.

 

 

Mircea Solcanu a sosit la înmormântarea lui Răzvan CiobanuMircea Solcanu a sosit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu, copilul teribil al modei românești. De la prinț la cerșetor

A avut o viață demnă de un film. Nu degeaba a fost numit de către prieteni și colaboratori, în perioada lui de glorie, copilul teribil al modei românești. Dacă am privi în urmă, viața lui Răzvan Ciobanu poate fi împărțită în mai multe etape, însă, în linii mari, putem trasa două: prinț și cerșetor.

De la cel mai cool băiat din oraș, recunoscut pentru luxul și opulența în care trăia, la care alții nici nu îndrăzneau să viseze, Răzvan a ajuns să se confrnte și să se lupte cu depresia, cu drogurile și să se chinuie să supraviețuiască, găsindu-și locul cu greu… 

Foto: Dumitru Angelescu – Libertatea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton