Mircea Moldovan de la Insula Iubirii va deveni tată. Cum l-a anunțat iubita că este însărcinată

 Miniosu Alexandra
.

Mircea Moldovan de la Insula Iubirii își va vedea în curând visul împlinit, acela de a deveni tată. Iubita lui, Simona, este gravidă cu băiețelul lor. Tânăra i-a dat marea vestea fostei ispite într-un mod inedit, ce l-a emoționat profund. Iată cum a făcut aceasta fericitul anunț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lui Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, viața i s-a schimbat complet după participarea în cadrul show-ului de pe Antena 1. Acesta a ieșit din rândul bărbaților singur, trăind o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Simona. Aceștia se pregătesc să devină părinți, ea fiind gravidă cu primul lor copil.

m4-11m4-11

Mircea Moldovan de la Insula Iubirii și iubita lui, Simona, formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia au preferat să păstreze discreția, astfel că nu prea s-au afișat împreună. Ei bine, se pare că cei doi au fost ocupați să „lucreze' la visul lor, acela de a concepe un copil.

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii, primele imagini cu noua iubită.Cine este bruneta care i-a furat inima

Citește și: Cum arată acum Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.A postat o imagine cu fiul ei, Luca, și Asiana Peng

Citește și: Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu.Cu ce se ocupă Miss Albania

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie.A recunoscut că suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Mircea Moldovan de la Insula Iubirii va fi tată pentru prima oară

Fanii au aflat că Mircea Moldovan va fi tătic de pe rețelele de socializare. Iubita acestuia a fost recent în vizită la medicul ginecolog, cel care îi monitorizează sarcina. Simona le-a arătat internauților o imagine cu ecografia bebelușului din pântece și i-a dat tag fostei ispite. Ea a scris în dreptul cadrului emoționant și următorul mesaj: „noi', căruia i-a adăugat o inimioară.

Cât despre Mircea Moldovan, el a fost luat complet prin surprindere când i s-a dat vestea. Iubita lui l-a anunțat că va fi tătic într-un mod inedit și emoționant. Simona i-a transmis mesajul printr-un bilețel, pe care fosta ispită l-a observat după ce s-a întors acasă, conform wowbiz.ro.

Conform sursei menționate anterior, iubita lui Mircea Moldovan de la Insula Iubirii este gravidă deja în așasea lună. Nu se cunosc încă detalii despre numele copilului, dar se știe că va fi băiețel.

A fost înșelat de prima iubită din Italia

Dacă în prezent Mircea Moldovan o duce bine pe plan sentimental, situația nu a stat la fel dintotdeauna. Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit că a fost înșelat de una dintre iubitele lui, mai exact de prima lui parteneră din Italia.

Potrivit spuselor lui Mircea Moldovan, a aflat că femeia îl înșeală, după ce cineva i-a trimis o fotografie cu ea și cu bărbatul respectiv. În imagine, cei doi se țineau de mână. Iubita lui de atunci l-ar fi trădat în timp ce fosta ispită se afla la muncă.

„Da, am fost înșelat. Mi s-a întâmplat cu prima parteneră din Italia, nu aveam timp pentru ea, eram concentrat pe muncă, când femeia vede că poate, încearcă și mai mult. Dezamăgirea a fost că a încercat cu unul care era net inferior mie. Aveam vreo 7, 8 luni. În Italia dacă ajungi la ea acasă e deja foarte serioasă treaba.

Mi-a zis cineva că a fost la bar cu cineva, mi-a trimis o fotografie cu ei de mână, eu eram la muncă. Mi-a zis că nu are ce să facă, că eu eram la muncă. Fata avea nevoie să iasă. E o perioadă, un episod, treci peste. Pot să am în continuare încredere în femei. Nu pot să am acum o relație stabilă, nu mă simt pregătit, când voi face asta îmi voi face o familie, va fi ceva serios', spunea Mircea Moldovan la Antena Stars, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton