Mircea Geoană pregătește o petrecere de logondă pentru fiica sa. Ce invitați se află pe listă

 Raiciu Adriana
.

Mircea Geoană pregătește o petrecere de logondă pentru fiica sa. În luna martie, Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Garrett Cayto. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani, iar acum Mircea Geoană a decis să le organizeze o petrecere de logodnă. Iată ce invitați se află pe listă și ce se știe despre eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mircea și Mihaela Geoană au doi copii superbi, pe Ana-Maria și pe Alexandru. Politicianul urmează să aibă un eveniment extrem de special în familie, întrucât fiica lui o să facă logodna cu alesul inimii, Garrett Cayto. Astfel, a decis să organizeze în mare secret o petrecere pentru cei doi îndrăgostiți.

ana-geoanaana-geoana

Marele eveniment va avea loc joi, în Capitală, iar pe lista de invitați se află nume sonore. Iată ce alte detalii se mai cunosc despre petrecerea de logodnă a Anei Geoană!

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui Mircea Geoană!Are 23 de ani și a făcut furori la o petrecere, în Beverly Hills

Citește și: Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie, după cinci ani de relație:„A spus da celui mai bun bărbat’

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…’

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui'

Mircea Geoană pregătește o petrecere de logondă pentru fiica sa

La începutul lunii martie, Ana Geoană le-a dat apropiaților ei o veste uimitoare. Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Cayton, după mai bine de cinci ani de relație. De departe, cei mai bucuroși au fost părinții ei, Mihaela și Mircea Geoană. 

Acum, politicianul și soția sa au decis să organizeze o petrece de logodnă pentru cei doi îndrăgostiți. Totul a fost pregătit în mare secret, chiar și lista de invitați. Ei bine, totuși, cel care nu va lipsi de la marele eveniment este Ilie Năstase, nașul de botez al Anei Geoană.

„Nu am fost de prea multe ori naș de botez în viața mea, doar de trei sau patru ori, dar mă bucur că voi fi prezent la un asemenea eveniment.”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Impact.

Ana Geoană a fost cerută în căsătorie

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie, după peste cinci ani de relație. Extrem de încântată, Ana Geoană s-a lăudat deja cu bijuteria pe rețelele de socializare. Evident, răspunsul ei a fost „DA’, iar vestea i-a bucurat pe toți apropiații ei, inclusiv pe părinți. 

A spus da celui mai bun bărbat!, a scris Mihaela Geoana în mediul online, în dreptul unei fotografii cu viitorii miri.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton