Mircea Diaconu a devenit actor împotriva voinței tatălui său: "M-a certat, m-a lăsat să înțeleg că nu sunt bun de nimic"

 Radulescu Ruxandra
.

Mircea Diaconu a devenit actor împotriva voinței tatălui său. Mircea Diaconu este cunoscut ca unul dintre cei mai reprezentativi actori din România. Acesta a vorbit, recent, despre cariera sa, dar și despre primii pași în domeniul cinematografiei sau al teatrului. Mircea Diaconu a povestit cum a devenit actor deși tatăl spu nu a fost deloc de acord.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Diaconu a devenit actor împotriva voinței tatălui său. Mircea Diaconu s-a făcut remarcat într-o serie de producții, dintre care putem aduce în prim-plan filmul „Filantropica”, „Buletin de București” sau „Asfalt Tango”. Drumul către succes nu a fost ușor, căci nu a avut parte întru totul de susținerea familiei. Mircea Diaconu a povestit cum tatăl său s-a împotrivit vehement să ia calea actoriei. Cu toate acestea, artistul și-a ascultat instinctul, susținut doar de mama sa. Mircea Diaconu a povestit cum participarea la un concurs, în timpul adolescenței, i-a pecetluit destinul ca actor.

filantropica-550891l-425×425-b-64d4cd5dfilantropica-550891l-425×425-b-64d4cd5d

Mircea Diaconu a devenit actor împotriva voinței tatălui său

Mircea Diaconu relatat că tatăl său nu a fost deloc de acord ca el să devină actor. Cu toate acestea, Diaconu a dat examen și a intrat la Facultatea de Teatru, împotriva voinței tatălui său.

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu. Cum a început povestea de iubire dintre ei

Citește și: Detalii neştiute despre familia lui Mircea Diaconu. Cum arată și cu ce se ocupă fiica și nepoate lui: ambele sunt pasionate de echitație

Am văzut un spectacol TV și m-a impresionat. (…) Tata a văzut că la aceste facultăți probele se dădeau cu trei zile înainte și erau eliminatorii. Și eu l-am întrebat ce părere are însă m-a certat. M-a lăsat să înțeleg că nu sunt bun de nimic. Tatăl meu s-a albit la față când auzit că am intrat la teatru că tot pe planul lui era praf.”, a declarat Mircea Diaconu pentru Antena Stars.

Întâmplarea care l-a determinat pe Mircea Diaconu să devină actor

Mircea Diaconu a povestit întâmplarea care l-a făcut să realizeze, la vârsta de 17 ani, că vrea să devină actor. Diaconu a participat la un concurs de recitat poezii și, chiar dacă a avut emoții teribile la acel moment, a fost desemnat câștigător.

Citește și: Cine sunt copiii lui Mihai Șora. Filosoful și-a pierdut fiul cel mare anul trecut

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…

„Într-o clipă în care trebuia să mă decid având vârsta de 17 ani ce profesie să încep a face. S-a întâmplat într-o bună zi ieșind din sala de sport și trecând cu un prosop pe gât către dușuri trece un profesor de germană, proaspăt venit în liceul nostru. Trece, mă vede și îmi spune să intru în clasă.

La un moment dat profesorul îmi dă o poezie, un text, o carte, și după mi-a zis să învăț poezia și am învățat-o. Și m-a băgat la un concurs și la acest concurs am spus poezia acolo a fost un coșmar am amorțit tot. Simțeam că înnebunesc de frică, tremuram și la final un juriu a dat niște premii. Pentru categoria recitare am primit premiul cel mare.’‘, a declarat Mircea Diaconu, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton