Mircea Bravo a vizionat garsoniera de 11 mp din Cluj: „Mai bine o făceai muzeu”

 Martin Lorena
.

Mircea Bravo a vizionat garsoniera de 11 mp din Cluj. De câteva zile, în mediul online, se vorbește doar despre garsoniera de 11 mp pe care Antonio Boja dorea să o ofere spre închiriere. Din cauza spațiului foarte mic, internauții au început să facă glume și în scurt timp, postarea a strâns peste 27.000 de comentarii. Recent, vloggerul Mircea Bravo a mers la o vizionare. Iată ce spune acesta despre locul care a stârnit atât de multe reacții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Acesta a atras atenția publicului datorită personalității sale și a modului amuzant în care abordează subiectele. După ce anunțul cu garsoniera de 11 mp din Cluj s-a viralizat, acesta a adecis să facă o vizionare locului care a strâns peste 47.000 de reacții și 27.000 de comentarii. Iată ce spune acesta!

Mircea-Bravo-1Mircea-Bravo-1

Deși anunțul a stârnit un val de glume în mediul online, garsoniera a fost închiriată pentru 180 euro, la mai puțin de o oră de la publicarea postării. Mircea Bravo a declarat că el susține acest imobil!

Citește și: Garsoniera de 11 mp din Cluj, cele mai amuzante comentarii:”Faci curat cu un șervețel umed”

Citește și: Ce obiecte personale a donat Corina Chiriac pentru Muzeul Național de Istorie.'Mi-am zis că e păcat să le arunc'

Citește și: Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent.Susține că a vorbit cu Dumnezeu, îngeri și demoni

Citește și: Dani Oțil are credite la bancă de la 18 ani:'Nu mai fac în viața mea'

Mircea Bravo a vizionat garsoniera de 11 mp din Cluj

Mircea Bravo nu s-a putut abține și imediat după ce anunțul s-a viralizat, el a luat legătura cu proprietarul! Acesta a mers la o vizionare, în cadrul căreia a filmat câteva cadre și a vorbit cu Antonio Boja. Proprietarul susține că imobilul a fost închiriat extrem de repede, de către o domnișoară care studiază și lucrează în Cluj. El susține că avantajul acestei locuințe este bunul gust.

La o oră după ce am publicat anunțul, garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnișoară. În general, proprietățile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilat. Estetic, arată peste medie', a spus Andrei Boja.

În garsonieră, deși există un spațiu redus, există o măsuță, o canapea galbenă, mobilă de bucătărie, un dulap, un frigider mic, cuptor electric și un televizor.

Locul asta aduce mult romantism. Eu simt că am o datorie să protejez această garsonieră. E așa ceva ca o chestie micuță, ca o buburuză. Mai bine o făceai muzeu', a spus și Mircea Bravo.

Cele mai amuzante glume despre garsonieră

Garsoniera de 11 mp a stârnit un val de reacții în mediul online. Oamenii au făcut glume pe seama spațiului redus pe care imobilul îl dispune.

Dacă adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofi prăjiți pe față.'

Să te ferească Dumnezeu să ți se facă rău, că n-ai unde să leșini.'

Dacă mă duc la wc și uit să iau telefonul, nu-i problemă. Întind mâna după el.'

Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful', a fost reacția Ministerului Afacerilor Interne

Dacă deschizi ușa de la dulap se face apartament cu două camere'.

Nici nu trebuie să închizi ușa, o blochezi cu picioarele după ce te întinzi pe canapea.' , sunt câteva dintre cele mai apreciate comentarii de pe Facebook.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton