Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia a spus de ce nu vrea copii: "Este un gest egoist"

 Laciu Andreea
.

Recent, Delia a dezvăluit prin intermediul unei postări pe TikTok care sunt adevăratele motive pentru care nu își dorește să devină mamă. Cântăreața a fost de-a dreptul bombardată de-a lungul timpului cu această întrebare, în mod special după ce sora ei a născut. Deși este o mătușă extraordinară, vedeta nu a dat până acum de înțeles că se vede și în ipostaza de părinte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a ferit cât a putut de curiozitatea fanilor care au tot stresat-o până acum, însă s-a săturat să tot audă aceeași întrebare de ani buni. Căsătorită cu Răzvan Munteanu, Delia este fericită cu modul în care își trăiește viața acum.

Conform mărturiei pe care a făcut-o pe internet, nu vrea să își asume responsabilitatea aducerii pe lume a unui copil pentru că ea consideră că planeta suferă deja prea mult din cauza omenirii. În plus, artista este pasionată de călătorii și își dorește independență din acest punct de vedere.

delia-1-1delia-1-1

Mircea Badea, prima reacție după mărturia Deliei

După ce artista a făcut declarațiile controversate în legătură cu decizia de a nu avea copii, subiectul a căpătat amploare. În momentul în care a comentat știrile zilei în emisiunea pe care o prezintă, Mircea Badea a ținut să includă și opiniile personale despre postarea Deliei de pe pe rețelele de socializare.

„În apărarea doamnei Delia, încerc să o apăr pe doamna Delia, deși felul în care dânsa se exprimă, adică acest calcul… Probabil că au înnebunit-o fanii, jurnaliștii și atunci a răbufnit. Adevărul meu în legătură cu asta este: a face un copil este un gest egoist, a nu face un copil este un gest egoist.

Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? Nu. Că nu l-ai întrebat înainte. Deci decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că fac un copil și asta îi face niște ființe mai bune, nu sunt nici mai bune, nici mai rele.

Citește și: De ce a hotărât Delia să nu facă un copil: „Este planeta plină de noi!”

Citește și: Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani. Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea: „Seamănă mai mult cu Mircea”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit, de fapt, mama Geta de tatăl copiilor ei. Culiță Sterp: „Era mai agresiv cu mama sau încerca să…'

Sunt niște ființe ca orice altă ființă. Iar decizia de a face un copil este la fel de egoistă cu cea de a nu face un copil și viceversa. Doamna Delia alege să nu facă un copil că vrea să plece și să vină acasă când dorește și asta pentru dânsa este supremul. Și asta este o gândire egoistă.

Argumentele de genul cu planeta… Hai, nu mă înnebuni! Această decizie e crâncen personală, este egoistă și este firesc să fie așa. Noi, românii, suntem campioni la ipocrizie. Dacă nu ar fi existat egoismul, nu ar mai fi fost nicio ființă vie pe această planetă.

Faptul că a simțit nevoia să justifice… Dacă a ales să se justifice, felul în care dânsa s-a justificat, în care a argumentat, a deschis multe reacții emoționale viscerale. Băi, nene, argumentul planeta intervine în foarte multe dintre poziții, fie într-o parte, fie în alta”, a declarat Mircea Badea, în emisiunea „În gura presei”.

De ce a hotărât Delia să nu facă un copil

Cântăreața a postat un clip pe TikTok în care a explicat în detaliu care sunt motivele pentru care a decis să nu devină mamă. Însă, mesajul ei a stârnit și un val de reacții negative după ce mai mulți părinți au pus-o la zid, în urma declarațiilor de pe rețeaua de socializare.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a mărturisit Delia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton