Mircea Badea, dezvăluiri din perioada când era șomer: "Eu, la 30 de ani, de ziua mea, eram muritor de foame. A fost horror!"

 Oana Pantazi
.

Mircea Badea, dezvăluiri din perioada când era șomer. Deși e greu de crezut, cu 18 ani în urmă, Mircea Badea a fost șomer și, după câte spune, nu i-a fost deloc ușor. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a dezvăluit că a încercat să se angajeze în mai multe domenii, însă nu a avut succes. Iar această perioadă nu a fost una singulară, omul de televiziune povestind prin ce a trecut și când făcea matinal alături de Teo Trandafir.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea, dezvăluiri din perioada când era șomer. Acum este una dintre cele mai cunoscute personalități de televiziune și are cea mai veche emisiune tip revista presei, însă puțini știu că Mircea Badea a fost șomer, cu niște ani în urmă, și că a stat fără job un an de zile, cu toate că și atunci era cunoscut. Omul de televiziune a vorbit cu sinceritate despre momentele dificile pe care le-a traversat, în cadrul emisiunii „Descoperiți'.

mircea-badea-a-fost-somer-4mircea-badea-a-fost-somer-4

Mircea Badea, dezvăluiri din perioada când era șomer

Dat fiind că are una dintre cele mai longevive și de succes emisiuni la ora actuală, e greu de crezut că Mircea Badea a fost cândva șomer. Teoretic, avea toate datele pentru a fi angajat într-un loc unde își putea valorifica talentul, practic s-a lovit de refuzuri, în condițiile în care, la vremea aceea, era deja persoană publică, fiind deja faimos în peisajul media.

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri emoționante despre relația cu Mircea Badea. Cât de greu le-a fost să se despartă, după 10 ani de radio: „Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a angajat Mircea Badea la Antena 1, acum 18 ani: „Prima dată am crezut că e o glumă”

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept'

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare. Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu.

Aveam trei ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit: bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm', a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea: „Nu ne angajau pe nicăieri”

Mircea Badea a povestit că a fost șomer nu mai puțin de un an de zile, încercările de a se angaja fiind zadarnice. Mai mult, acesta a dezvăluit că a fost o perioadă în care el și Teo, pentru că nu se descurcau financiar, au încercat să-și găsească de lucru și în alte domenii, fără legătură cu presa, și că au ajuns chiar și la Oficiul Forțelor de Muncă, însă totul a fost zadarnic.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call-center. Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență. Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat', a mai spus Mircea Badea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton