Miranda Kerr a devenit mamă pentru a doua oară. Numele pe care îl va purta băieţelul

 Pirvu Cristina
.

Miranda Kerr, mamă pentru a doua oară. Frumoasa vedetă a dus pe lume un băieţel perfect sănătos. Ea şi fondatorul „Snapchat” au împreună primul lor copil! Iată ce nume frumos i-au ales! 

Vedeta de peste Ocean şi-a strâns în braţe, cu puţine ore în urmă, al doilea copil. La 34 de ani, ea a devenit mamă pentru a doua oară. Din prima căsnicie, cu Orlando Bloom, Miranda mai are un copil. Modelul autralian, conform TMZ, a ajuns deja cu băieţelul acasă, se odihneşte şi se recuperează.

Miranda şi Evan Spiegel au ales numele băieţelului, el va fi trecut în acte Hart. Cu siguranţă, Miranda va şti cum să procedeze cu micuţul, a trecut printr-o experienţă asemănătoare acum şase ani când l-a născut pe Flynn Christopher Bloom.

Miranda Kerr îşi ascundea sarcina

Miranda Kerr îşi ascundea sarcina

Miranda Kerr și Evan Spiegel și-au anunțat logodna în iulie 2016, iar pe 27 mai, cei doi au făcut nunta într-un cadru restrâns, în casa lor din Los Angeles. Nu au avut foarte mulţi invitaţi, au participat doar 40 de persoane, familia și apropiaţii. Miranda a purtat o rochie făcută de celebra casa de modă Dior.

Miranka Kerr, înainte de a naşte al doilea copil

Miranka Kerr, înainte de a naşte al doilea copil

Accesoriul la care nu a renunțat Miranda Kerr pe timpul sarcinii

În luna noiembrie a anului trecut, s-a aflat că frumoasa Miranda Kerr era însărcinată pentru a doua oară. La aproximativ șapte luni de la căsătoria cu Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, cei doi au recunoscut că vor deveni părinți.

Miranda Kerr a trecut și printr-o căsnicie eșuată, cea cu Orlando Bloom. Cei doi au împreună un copil. Iată că vedeta a adus acum pe lume bebelușul cu numărul doi. Recent, ea a fost surprinsă la cumpărături purtând o rochie cu buline. Imaginile sunt spectaculoase.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton