Mira și Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor după ce s-au îmbrăcat în blugi decupați, de 900 de euro: „Total indecentă. Se vede, între picioare”

 Laciu Andreea
.

Mira și Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor după ce s-au îmbrăcat în blugi decupați, de 900 de euro. Se spune că gusturile nu se discută, dar atunci când vine vorba despre modă, anumite piese vestimentare stârnesc controverse. Una dintre acestea este și perechea de blugi purtați de Mira și Gabriela Prisăcariu. Tânăra cântăreață, precum și soția lui Dani Oțil, s-au afișat pe rețelele de socializare cu pantalonii decupați și mai mult decât îndrăzneți, căci lasă aproape tot la vedere, potrivit spuselor internauților. Mai mult decât atât, costă și o mică avere, căci prețul pentru o singură bucată este în jur de 900 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mira și Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor după ce s-au îmbrăcat în blugi decupați, de 900 de euro. Mira este una dintre tinerele speranțe din industria muzicală românească, iar fanii ei o urmăresc în mod constant pe rețelele de socializare. Însă, fotografiile postate acum cu faimoasa pereche de blugi care a fost purtată inclusiv de Georgina, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, au stârnit un val de comentarii din partea celor care nu sunt de acord cu gusturile vestimentare excentrice ale Mirei.

gabriela-prisacariu-gabriela-prisacariu-

Mira și Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor după ce s-au îmbrăcat în blugi decupați, de 900 de euro

Cu toate că decupajele mai mult decât îndrăznețe ale acestor pantaloni sunt primul lucru care le-a atras atenția fanilor, nici prețul lor nu te lasă indiferent! Potrivit Libertatea pentru Femei, aceștia ar fi niște blugi Mugler și costă în magazinele online în jur de 900 de euro.

Fanii Mirei au fost scandalizați de apariția acesteia, așa că au lăsat o mulțime de comentarii negative pe rețelele de socializare.

„Nu te supăra, dar aproape ți se vede ceea ce nu trebuie', „Artiștii au, totuși, o imagine de respectat. Ce brand ai putea promova oare, la nivel de credibilitate, când juma din dotare îți stă pe afară?', „Blugii sunt un pic strâmbi. Se vede urât într-o parte. Atenție. Uită-te în oglindă când faci o poză și o pui pe insta. În rest numai de bine', „Îmi plăcea de tine mai mult înainte să te dezgolești așa', sunt doar câteva dintre sutele de comentarii de la postarea Mirei, de pe Instagram.

„Total indecentă poză! Ce vreți să demonstrați cu asta, dragelor????”, „Se vede, între picioare”, sunt alte mesaje lăsate artistei, dar pe Facebook.

Citește și: Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican cu o altă artistă? Declarațiile neaștepate ale saxofonistului: 'Mai vreau și eu altceva'

Citește și: Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat: „Problema a fost…”

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista: „Nu mă simt bine”

„Restul de blugi pe cine sunt?'

Nici Gabriela Prisăcariu nu a scăpat netaxată! În perioada în care a avut loc botezul fiului ei, soția lui Dani Oțil s-a afișat și ea pe internet cu aceeași pereche controversată de blugi.

„Și restul de blugi pe cine sunt?”, s-a întrebat atunci unul dintre fanii ei de pe Facebook.

Cum se înțelege cântăreața cu iubitul ei, Levi Elekes

Mira s-a despărțit de fostul ei partener, Andrei Ivan, dar apoi a regăsit dragostea în brațele actualului iubit.

Am atâtea de spus și totodata nimic fiindcă as vrea sa las pozele acestea sa vorbească. Nu ma pricep neaparat la descrieri siropoase, in intimitatea noastră cred ca sunt suficient de. Ma bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce in ce mai greuuu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine’, spunea Mira despre iubitul ei, cu câteva luni în urmă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton