Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat: "Problema a fost..."

 Raiciu Adriana
.

Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat. Maria Mirabela Cismaru sau Mira, așa cum o cunoaște o țară întreagă, este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Până a ajunge în acest punct al carierei sale, aceasta a fost nevoită să treacă prin multe. Astfel, a mărturisit că nu a obținut medie de trecere la examenul de Bacalaureat, din cauza programului încărcat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mira este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. De-a lungul carierei sale, a făcut multe sacrificii, însă acum se bucură de un succes răsunător. Fanii o susțin, iar îndrăgita cântăreață a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online.

miramira

Recent, Mira a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, artista a adus în discuție și un subiect mai puțin știut, faptul că nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat din prima.

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:”Nu mă simt bine”

Citește și: Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes:'Mai am momente când nu înțeleg, nu îmi pasă…'

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, ceartă aprinsă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Vii ca fătălăul la mine!'

Citește și: Alex Mica a vrut să-și pună capăt zilelor:„Se mai întâmplă să treci prin tot felul de stări și gânduri’

Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat

A fost premiantă până în clasa a VIII-a, însă mutarea la București a schimbat-o. Mira și-a urmat pasiunea, muzica, și a pus școala pe locul doi. Astfel, din cauza programului încărcat, întrucât avea cântări și își petrece mult timp la studio, nu a reușit să obțină notă de trecere la examenul de Bacalaureat.

Însă, în cea de-a doua sesiune, cântăreața a reușit să treacă cu brio și peste acest examen.

„Eu când am venit la București nu am mai luat bacul. Nu l-am luat (n.r din prima). Eu am fost genul de copil care a fost premiantă, locul întâi până în clasa a VIII-a.La liceu unde era mai greu tot luam…Eram tocilară. Când am venit la București nu mai puteam că stăteam până la 3 dimineața în studio, mai cântam, mai ciupeam câte o cântare pe undeva și ajungeam la 4 dimineața acasă. Trebuia să mă trezesc și să merg la Buftea că făceam naveta. Mă trezeam la 5, iar primele două ore le dormeam. Toți profesorii știau că Cismaru doarme, că eu cântam.

Când a venit bacul eu a trecut la toate materiile că trebuie să ai peste cinci ca să treci. Problema a fost că nu mi-a ieșit media generală peste șase. Mie mi-a ieșit 5,98.', a dezvăluit Mira, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Mira se iubește cu Levi Elekes

Mira are un nou iubit și a postat primele imagini cu el. Aceasta a scris și un mesaj în cadrul căruia a subliniat faptul că a decis să nu își mai țină relația departe de ochii lumii. Deși a menționat că nu se pricepe la descrieri siropoase, aceasta l-a numit pe Levi drept „omul care scoate tot ce e mai frumos din ea’.

„Am atâtea de spus și totodată nimic, fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de… Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect, fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine’, a scris ea pe Instagram.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton