Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista: "Nu mă simt bine"

 Oana Pantazi
.

Mira, o artistă din tânăra generație cu mulți fani în social media, și-a anunțat recent urmăritorii că are probleme de sănătate și că va merge la neurolog. Tânăra s-a confruntat cu niște simptome îngrijorătoare și a decis să afle ce se întâmplă cu ea. Iată ce le-a dezvăluit fanilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Mira și-a îngrijorat fanii de pe pagina de socializare, mărturisindu-le că în ultimul timp s-a confruntat cu probleme de sănătate. Drept urmare, artista a luat decizia de a merge la neurolog, din cauza unor simptome îngrijorătoare.

Mira-probleme-de-sanatate-Mira-probleme-de-sanatate-

Mira, probleme de sănătate

Artista și-a îngrijorat fanii din social media după ce le-a dezvăluit că, în ultimul timp, a avut dureri cumplite de cap, iar acest fapt a determinat-o să meargă de urgență la neurolog. Mira a dezvăluit și că, din cauza acestor probleme de sănătate, nu a mai putut fi la fel de activă în ultimul timp pe rețelele de socializare.

Citește și: Anca Badiu a renunțat la muzică după moartea fratelui ei. Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct: „Simt un gol imens”

Citește și:Maestrul bucătar Gheorghe Vatafu a murit la 82 de ani.A participat la Chefi la Cuțite, sezonul trecut

Citește și: Când începe noul sezon Te cunosc de undeva!. Andreea Bălan:'Un sezon cât o petrecere imensă'

Citește și: Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă:'Puteți observa destul de clar că…'

Totuși, a ținut să-și pună fanii la curent în această privință, promițând că va reveni cu detalii după ce va afla mai multe despre cauzele acestor simptome neplăcute.

„Nu mă simt bine de câteva zile. Astăzi merg la medic, mai exact la neurolog, mă doare foarte rău capul.Nu am puterea să fiu așa activă. Revin cu detalii', a transmis Mira prin intermediul unui InstaStory.

Artista a suferit o operație cu o lună în urmă

Din nefericire, Mira a mai avut și alte probleme de sănătate recent, artista fiind supusă unei operații cu doar o lună în urmă. Deși a postat o fotografie cu ea pe patul de spital, artista a păstrat atunci discreția asupra cauzei care a dus-o pe masa de operație. Artista a dezvăluit însă că a mai fost operată, cu doi ani în urmă, când a suferit aceeași intervenție.

Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani.  Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet.”, a dezvăluit atunci Mira pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton