Mioara Roman, internată la spital. Starea ei s-a agravat

 Laciu Andreea
.

Momente dureroase pentru Oana și Catinca Roman. Din păcate, cele două surori sunt nevoite să o interneze astăzi, 13 ianuarie, pe mama lor, într-o clinică privată. Starea Mioarei Roman s-a agravat tot mai mult, în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De parcă nu avea destule probleme după despărțirea de Marius Elisei, acum Oana Roman trebuie să își interneze și mama pentru câteva zile. Sira ei, Catinca îi este alături, pas cu pas. Mioara a trecut cu brio de testul COVID, așa că este gata să meargă la spital,

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital', a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Oana-Roman-_i-Mioara-Roman-2Oana-Roman-_i-Mioara-Roman-2

Mioara Roman suferă de un Parkinson agresiv

Boala de care suferă Mioara Roman, din păcate, a transformat-o total. Fiica ei, Oana Roman, a făcut o serie de mărturisiri în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea’, de la Kanal D. Cu lacrimi în ochi, Oana a povestit mai multe detalii tulburătoare despre afecțiunea de care suferă Mioara.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?’, a declarat Oana Roman.

Citește și: Mioara Roman suferă de o boală gravă. Oana Roman, cu lacrimi în ochi: „Are un Parkinson foarte agresiv”

Citește și: Prima apariție publică, după un an și jumătate! Mioara Roman povestește cum a crescut la internat

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama'!

Cum a afectat-o boala pe Mioara Roman

Oana Roman îi este alături pas cu pas mamei ei, în cele mai grele momente. Mai mult decât atât, a luat-o în casa în care se mutase alături de Marius Elisei, pentru a putea avea mai bine grijă de ea. Mioara Roman este în vârstă de 80 de ani și suferă de o boală care a avansat agresiv. În acest moment, nici medicii nu mai au speranțe.

A fost o forță toată viața ei, dar acum nu își mai poate folosi o mână deloc. Depinde de sprijinul și înțelegerea Oanei, care suferă cumplit când își vede așa părintele. Din păcate, boala Parkinson duce doar la o agravare a simptomelor, nefiind șanse ca Mioara să își revină. Evoluția agresivă a luat-o prin surprindere pe Oana Roman.

Dezvăluiri despre viața Mioarei Roman

Ce spunea Mioara Roman despre copilăria și adolecența ei, acum câțiva ani? Viaţa mea a fost viaţa unei persoane care venea dintr-o familie de clasă medie, cu aspiraţii mic-burgheze, cu bunici învăţători şi părinţi profesori şi diplomaţi. Tata, Ion Georgescu, a fost copil de ţăran, dar cu studii înalte. A fost elevul lui D.D. Roşca şi al lui Lucian Blaga. Apoi a plecat să studieze la Geneva, unde a fost elevul lui Jean Piaget.

În 1942, şi-a dat doctoratul cu Al. Rosetti şi Mihai Ralea, iar în 1946 a plecat la Varşovia. Mai târziu, tata a deschis ambasade la Cairo, Teheran, Bagdad şi Alger. La Cluj, a cunoscut-o pe mama, fată de învăţător, dintr-o familie cu o situaţie bună, cu trăsură, şaretă, 2000 de oi şi grădină de două hectare.

Mama l-a urmat peste tot, îl ajuta făcând pe secretara. Eu m-am născut în România, în 1940, când a început războiul, iar şcoala am făcut-o în Varşovia, în Egipt, la Lycée Français du Caire și apoi în România’, a declarat Mioara Roman, într-un interviu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton