Metoda inedită prin care Minelli își educă copiii: "Sunt foarte sinceri, îmi dau note"

 Radulescu Ruxandra
.

Metoda inedită prin care Minelli își educă copiii. Artista Minelli est efericita mămică a doi copii superbi, o fetiță, pe nume Sarah, și un băiat pe nume Filip. Cântăreața este foarte încântată că fiica ei apreciază ceea ce face și este pasionată de muzică. Minelii a spus că cei mai mari critici ale pieselor pe care le cântă sunt chiar micuții, care au însoțit-o pe mama lor în studioul de înregistrări încă de mici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Metoda inedită prin care Minelli își educă copiii. Minelli este una dintre cele mai de succes tinere artiste din peisajul muzical. Ea s-a lansat în urmă cu câțiva ani, cu piesa Mariola, care a devenit un hit instant. Cântăreața este fericită și în viața personală, fiind căsătorită din 2007 cu partenerul ei, Lucian Luca și având doi copii împreună, o fetiță pe nume Sarah și un băiat, Filip. Artista a relatat cum și-a crescut copiii în perioada când se muncea din greu la muzica ei, dar și ce pasiuni a dezvoltat fiica ei, Sarah.

minelli-w-scaled-1minelli-w-scaled-1

Metoda inedită prin care Minelli își educă copiii

Minelli este o femeie împlinită la 35 de ani. Dincolo de cariera de succes, artista își găsește liniștea în sânul familiei alături de soțul său și de cei doi copii, Sarah și Filip. Cântăreața a declarat că fiica ei are înclinații artistice, însă nu crede că va păși pe urmele mamei.

Citește și: Ce mesaj a postat Ana Morodan, după ce s-a ales cu trei dosare penale: „Nu faceți ca mine. Să nu vă lăsați seduși de celebritate'

Citește și: Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor: „Se înjură, sunt mai mult jigniri decât glume'

Citește și: Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Sora Monicăi Gabor, apariție sexy din vacanța exotică

Îi place foarte mult ce fac, este clar atrasă de muzică, e un lucru foarte important pentru ea. Dar nu o văd neapărat să vrea să facă muzică. E tot o artistă convinsă. Este artistă, clar, dar pe alte domenii. E foarte boemă. Poate spre design ambiental, căci îi place să facă foarte multe chestii cu mâinile ei.', a declarat Minelli pentru Ego.ro.

Minelli, despre relația cu copiii ei: „Ascultă și îmi dau note”

Minelli a declarat că cei doi copii ai ei sunt printre primii care-i ascultă muzică, iar părerea micuților este foarte importantă pentru ea, întrucât sunt mereu sinceri.

„Ei ascultă, oricum, fiecare piesă. În momentul în care am sesiuni sau mă întorc în țară de la sesiunile avute în afară, le spun mereu: Hai să vă arăt ce am făcut în Suedia! Hai să vă arăt ce am făcut la Londra! Hai să vă arăt ce am făcut în Berlin!'. Stau și ascultă, îmi dau note. Cumva, copiii sunt foarte sinceri și mă bazez pe răspunsurile lor. Îmi dau note, dar nu pot să zic că mă văd ca și Minelli artistul. Pentru ei sunt mama, întotdeauna, mai ales pentru Filip, el fiind mai mic. Sarah, cumva, mai realizează, dar tot mama sunt.', a mai declarat Minelli.

Cine are grijă de fiul cel mic al lui Minelli

Minelli a spus că în perioada când copiii erau mici îi lua cu ea la înregistrări, astfel că Sarah și Filip au crescut familiarizați cu studioul de muzică. Cântăreața a mai precizat că este important atât pentru cei mici, cât și pentru ea să aibă cât mai multe amintiri împreună, chiar și atunci când artista este la lucru.

Pe Sarah o luam când era mai mică la studio, nu aveam încotro, nu aveam cu cine să o las. Cu Filip e altceva, e mama mea cu el acum. Nu am putut să îl iau în această seară pentru că o să fie mult zgomot, el este mai mic, are 5 ani. Dar pe Sarah am adus-o cu mine și pentru că știam că își dorește foarte tare să fie cu mine. Având în vedere că este primul album, am vrut măcar ca unul dintre ei să fie cu mine. Și pentru mine este important să îmi creez amintiri frumoase pentru viitor, dar și să povestim, când o să fiu mai bătrână și ea mai mare, să ne aducem aminte cu drag.', a încheiat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton