Milionarul Biancăi Drăgușanu are în casă o grădină zoologică: leu, rechin, șerpi și păsări flamingo. Cum arată locuința lui Cengiz Şıklaroğlu

 Lupescu Anca
.

Cengiz Şıklaroğlu, prietenul Biancăi Drăgușanu din Turcia, duce o viață plină de lux și opulență. Casa lui arată ca un muzeu, dar și ca o grădină zoologică, asta pentru că milionarul deține un leu, un rechin, dar și păsări flamingo. O adevărat experiență pentru musafirii lui, printre care s-a numărat și Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnaliștii Antena Stars au reușit să îi ia un interviu milionarului Cengiz Şıklaroğlu chiar la el acasă. Un palat impresionant și lucruri pe care puțini oameni au șansa să le vadă. Pe lângă mobila de lux, care depășește lejer suta de mii de euro, el are animale exotice pe care le îngrijește cu atenție.

Captură-de-ecran-din-2020.12.10-la-13.32.28Captură-de-ecran-din-2020.12.10-la-13.32.28

Are un șarpe anaconda și un piton, de mărimi uriașe. Cengiz Şıklaroğlu a declarat că lungimea celui dintâi poate ajunge chiar și până la trei metri.

„Le dau să mănânce șoricei. Așa stau anacondele, în apă. Poate să ajungă și la lungimea de trei metri. Pitonii pot să aibă chiar și patru metri și ajung și la 25 de kilograme. Nu știu să îți spun pentru că poate ataca dacă îl miști. Dacă este relaxat îl pot lua, dar acum este agitat și este periculos pentru că se află în perioada în care își schimbă pielea', a declarat Cengiz Şıklaroğlu.

Cengiz Şıklaroğlu are o leoaică, păsări flamingo și un rechin

Un alt animal este leoaica lui Cengiz Şıklaroğlu. Animalul sălbatic crește în vila milionarului. Ea are doi ani și se numește Khaleesi.

„Este foarte frumoasă. O hrănesc într-o zi de două sau trei ori. Mănâncă numai carne. În mod normal o poți atinge, dar astăzi sunt mulți oameni și o agită și lumina de pe cameră', a continuat milionarul turc.

Pe lângă păsările flamingo, care sunt destul de rare, milionarul are un vultur și o mulțime de porumbei, dar nu din cei obișnuiți.

„Porumbeii au devenit extrem de populari în ultimii zece ani. Sunt crescuți mai ales pentru concursuri, pentru curse. Săptămâna trecută a fost cumpărat un astfel de porumbel cu 1.5 milioane de euro', a mai adăugat celebrul milionar pentru sursa citată.

Cea mai mare surpriză din casa milionarului trebuie să fie rechinul lui. Acesta locuiește singur, pentru că mănâncă orice pești s-ar afla în preajma lui.

Daca te atrag pasarile exotice, citeste mai multe si despre pasarea kiwi!

Bianca Drăgușanu, impresionată de animalele lui Cengiz Şıklaroğlu

În timp ce milionarul își arătat animalele exotice, Bianca a venit și ea la turul special din vila lui Cengiz Şıklaroğlu. Ea a fost impresionată de șarpe, leu și rechin și a făcut mai multe fotografii.

Ea a mângaiat animăluțele și le-a făcut mai multe fotografii. Milionarul are și cai, dar și un câine enorm și foarte blând.

Spune că vrea să admire caii așa cum admiră mașinile frumoasă, motiv pentru care și i-a cumpărat și îi ține în grajdul din casa lui.

Citește și:

Divorț cu scandal între Megan Fox și Brian Austin Green! Actorul a cerut custodia celor trei copii: „E foarte greu'

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori'

Bianca Drăgușanu mărturisire neașteptată despre viața ei amoroasă: „Ați văzut cât m-am chinuit. Dumnezeu a făcut…'

Domeniul pe care este casa lui Cengiz Şıklaroğlu este enorm. El are condiții speciale pentru fiecare animal. Acvarii pentru pești, un lac pentru păsările flamingo și temperatură adecvată fiecăruia. Leoaică stă într-o cușcă, iar caii într-un grajd spațios.

Vezi şi specii de șerpi din România!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton