Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Crăciun copiilor lor. Iată motivul!

 Oana Pantazi
.

Atât Mila Kunis, cât și Ashton Kutcher sunt sex-simboluri la Hollywood, povestea lor de dragoste fiind una dintre cele mai mediatizate, cu atât mai mult cu cât Ashton a fost soțul la fel de celebrei Demi Moore. Acum, cei doi actori formează o familie frumoasă, dar recent au reușit să uimească pe toată lumea declarând că nu le fac cadouri de Crăciun copiilor lor.

 

Mila Kunis și Wyatt, fiica ei în vârstă de 3 ani.

 

Recent, la emisiunea Entertainment Tonight, Mila Kunis (34) a făcut o declarație neașteptată privind decizia pe care ea și Ashton (39) au luat-o cu privire la sărbătorirea Crăciunului de anul acesta. Se pare că cei doi copii ai cuplului, Wyatt (3) și Dimitri (10 luni), nu vor primi cadouri la cea mai așteptată sărbătoare din an. Odată momentul de stupefacție generală depășit, actrița a explicat de ce ea și Ashton s-au hotărât să-și priveze copiii de această bucurie.

 

Inițial, lumea a bănuit că Milei i se trage de la copilăria comunistă pe care a trăit-o (actrița s-a născut în Cernăuți, Ucraina, și provine și dintr-o familie de evrei), însă aceasta a spulberat repede ipoteza, povestind că, în America, întotdeauna a participat la împodobirea bradului de Crăciun, dar că, acum, în ceea ce privește obiceiul de a oferi cadouri, „deocamdată, tradiția noastră spune – fără daruri pentru copii!' Imediat a venit și explicația actriței, care este una de bun-simț: „Am instituit chestia asta pentru că, atunci când copiii sunt foarte mici, nu contează. Anul trecut, când am sărbătorit Crăciunul, Wyatt avea  doi ani și a fost prea mult pentru ea. Noi nu i-am dat nimic – în schimb, i-au dat bunicii. Din cauza asta, copilul nu mai apreciază un singur cadou. Cei mici nici măcar nu știu ce așteaptă, dar așteaptă să primească lucruri.'.

 

Ashton, alături de Mila și de copii, la shopping.

 

Dimitri, fiul lor, va împlini abia în noiembrie 1 an, așa că e de așteptat ca nici el să nu primească nimic. Mila și-a rugat însă rudele, în caz că nu se vor putea abține (aici fiind vizați în special bunicii), să se limiteze la un singur cadou: „Vă implorăm – dacă trebuie să-i oferiți ceva, alegeți un singur dar, altfel o să le donăm cu plăcere Spitalului de Copii din Los Angeles sau unui adăpost pentru animale. Asta e noua noastră tradiție.'. Sinceri să fim, tindem să îi dăm dreptate, mai ales că la noi alegerea darurilor de Crăciun s-a transformat într-o corvoadă, iar copiii de nici doi ani au ajuns să primească tablete și telefoane mobile…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton