Mikaela îi calcă pe urme Iuliei Albu! Fiica vedetei, la 10 ani, pozează precum un model profesionist

 Pirvu Cristina
.

Mikaela, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu, a impresionat cu noua ipostază în care a apărut. Se pare că micuța calcă pe urmele mamei sale și este fascinată de modă. Tatăl ei a făcut cadou fanilor de mărțișor o poză cu fetița!

Recent, de 1 martie, mândrul tătic Mihai Albu a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu Mikaela, în care aceasta pare copia fidelă a mamei sale. Iulia Albu este cunoscută pentru excentricitatea de care dă dovadă din punct de vedere vestimentar și a reușit să-și creeze o amprentă personală și atunci când vine vorba de postura pe care o alege atunci când se lasă fotografiată, scrie Click.

„Cel mai frumos mărțișor!', a notat Mihai Albu în dreptul imaginii.

Iulia Albu preferă să nu își expună fetița în mediul online. Rar face poze pe care să le arate fanilor ei. Se pare că Mihai Albu este mai darnic din acest punct de vedere.

În foarte multe imagini, Iulia Albu pozează în această ipostază. Se pare că fiica ei a memorat-o și face la fel.

Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, înainte de a fi celebră și excentrică

După ce a făcut senzație ca jurat la ‘Bravo, ai stil’, Iulia Albu a fost cooptată în emisiunea ‘La Măruță’, unde continuă să pună la punct vedetele în maniera care a consacrat-o. Stilul ei vestimentar excentric și modul sarcastic de a taxa celebritățile au creat un personaj cât se poate de colorat, pe care îl iubești sau îl urăști, dar nu-i poți nega expresivitatea.

Acest stil este, însă, la ani lumină de modul în care se îmbrăca și comporta Iulia Albu înainte să fie celebră. Sau, mai precis, la începutul anilor 2000, pe vremea când apărea la brațul lui Mihai Albu la evenimentele mondene din București. Cei doi erau nelipsiți de la cele mai stylish petreceri în 2004, cu foarte puțin înainte de a se căsători, când Domnița de Alba avea doar 23 de ani. Deși având un stil personal conturat, stylish și sexy pentru acele vremuri, Iulia Albu era departe de stilul excentric, adeseori voit șocant, pe care urma să-l descopere câțiva ani mai târziu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton