Mihai Trăistariu ar putea fi tată în urma unei aventuri: ”M-a sunat să-mi spună că e însărcinată”

 Stamen Diana
.

Mihai Trăistariu ar putea fi tată în urma unei aventuri, iar aceste detalii au fost dezvăluite chiar de el. Aristul a povestit cum o fostă iubită l-a anunțat că este însărcinată, însă el nu-și dorea un copil. De la acest eveniment au trecut ani buni.

Invitat într-o emisiune TV, Mihai Trăistariu a făcut o dezvăluire neașteptată. Artistul a povestit că în urmă cu mai mulți ani era împreună cu o fată de la Timișoara, însă aceasta venea la Constanța, acolo unde stătea el. Totul a fost bine și frumos până când într-o zi mama iubitei sale l-a sunat și l-a anunțat că fiica ei este însărcinată. Vestea a venit ca un șoc pentru Mihai Trăistariu, pentru că nu-și dorea un copil cu ea.

La vremea respectivă, cântărețul i-a dat bani iubitei sale să facă avort, însă aceasta a fugit din spital, cel care a anunțat că femeia nu a mai făcut chiuretaj a fost chiar medicul. Mihai Trăistariu nu a mai avut curaj să o sune niciodată pe fosta lui iubită și se gândește că acum ar putea exista un copil al lui. Artistul se gândește că din clipă în clipă l-ar putea suna chiar copilul său. Mihai Trăistariu s-ar bucura dacă ar avea un copil și să fie deja major.

„M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil. Am fost împreună la Cluj, în secret. A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun.

Cum ar fi să mă sune copilul: 'Tati, sunt aici'. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară', a dezvăluit Mihai Trăistariu într-o emisiune de televiziune.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton