Mihai Trăistariu a ajuns în pragul sinuciderii : ”Mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu”

 Oana Popoiag
.

Mihai Trăistariu, care s-a retras anul acesta din selecția națională Eurovision, a mărturisit că a fost cât pe ce să își pună capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste. Daca a avut noroc de voce, la capitolul amoros a fost întotdeauna un ghinionist, ca dovadă că nici acum nu și-a găsit marea dragoste.

Mihai Trăistariu a avut un început de an prost. După ce a ratat Eurovision, competiție la care în 2006 a obținut cel mai mare punctaj din istoria participării României cu piesa Tornero, artistul s-a ales și cu o gripă de toată frumusețea. Invitat recent la Agentul VIP, Mihai Trăistariu a vorbit despre faptul că nici din punct de vedere amoros nu a stat prea bine până acum.

Mihai Trăistariu

'Pe prima o chema Maria și avea ochelari. Mă refuza mereu, era colegă de facultate. Îi lăsam bilețele la sala de lectură. O dată, din suferință, eram tot student, am fugit la mare la Costinești și mergeam pe dig și mă gândeam dacă să mă arunc sau nu. A fost suferință maximă. Da, am suferit din dragoste. Eu în liceu eram foarte stresat, aveam coșuri pe față și părul creț. Eram complexat', a declarat artistul despre primele iubiri. Dacă în carieră a fost întotdeauna un norocos, grație vocii cu care a fost înzestrat, se pare că în viața personală lucrurile au stat fix invers.

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu la Eurovision 2006 când a clasat România pe locul 4

Mihai Trăistariu a ratat Eurovision din cauza problemelor de sănătate

După s-a retras din selecția națională Eurovision, lui Mihai Trăistariu i-a venit ideea să participle din partea Belarus la concursul care începe pe 14 mai. Din păcate, a fost nevoit să renunțe și la această variant, din cauza unei gripe: 'N-am mai plecat în Belarus. Deşi eram deja înscris şi primisem confirmarea online pentru înscriere. M-a prins o gripă înfiorătoare de câteva zile. Am sperat încontinuu că-mi va trece până la concursul de luni. Însă, nu mi-a trecut. M-aş fi dus degeaba. Nu puteam scoate un sunet corect. Refrenul piesei «Baya» e pe voce de cap. Aşa a fost conceput. Iar de la gripă tocmai vocea de cap s-a dus. De tot. Am făcut injecţii, am luat pastile antigripale, antiinflamatoare, ceaiuri, miere cu propolis, ghimbir. Şi… nimic. Am renunţat în ultima clipă la Eurovision 2019. Şi eram atât de încrezător în piesa asta. Of. Nu vreau să-mi bat joc de mine şi de lumea care a urmărit acest traseu al piesei «Baya», a declarat artistul pentru Adevărul.


Foto: Libertatea

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, detalii din căsnicia cu Anamaria Prodan: „La noi în casă femeia are ultimul cuvânt'

FERMA 2019. Pastramă a dus-o pe Brigitte la biserică și i-a jurat credință. Totuşi, mai iubeşte încă o femeie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton