Mihai Petre, primele declaraţii după ce i-a luat locul Mihaelei Rădulescu la "Românii au talent". Revine după 4 ani

 Pirvu Cristina
.

Se întoarce la „Românii au talent (Pro TV), după patru ani de absență, iar asta într-o perioadă foarte plină și în viața personală. De câteva luni, Mihai Petre și soția sa, Elwira, și-au mărit familia cu încă o fetiță. Citește un interviu cât se poate de simpatic cu un jurat cât se poate de dur!

Revii la „Românii au talent după o pauză considerabilă. Cum te-au schimbat cei patru ani cât ai lipsit, o să avem parte de ceva surprize în ceea ce te privește?

Patru ani te schimbă, e normal să fie așa și cred că e valabil pentru orice om. Înveți multe, în primul rând, reprezintă ani de lecții și experiențe pe care le trăiești, care te modifică, în bine, zic eu, care te maturizează. Așa că nu pot pune degetul pe o schimbare fundamentală, dar cu siguranță că timpul aduce modificări în viața oricărui om. În show-ul „Românii au talent surprizele vin de la concurenți, dar și din interacțiuni. Ale participanților cu noi, jurații, dar și cele dintre noi patru. Veți avea parte de foarte multe momente surprinzătoare în acest sezon, ele sunt inevitabile la „Românii au talent.

Ți-a mai înmuiat faptul că ești tatăl a două fetițe stilul dur care te-a consacrat? Să sperăm, pentru concurenți, că devii mai… blând?

Cu siguranță că, atunci când apar copiii în viața unui om, se schimbă anumite lucruri și e adevărat că devii mai empatic. Sunt lucruri pe care le înțelegi numai după ce ai copii. Scopul meu e să creez un spectacol memorabil, dar și să găsesc împreună cu echipa și colegii mei cel mai talentat român, ceea ce reprezintă o treabă foarte serioasă. Această combinație între spectacol și competiție va fi cea care va determina atitudinea mea din timpul show-ului.

Ai revenit la emisiune în locul Mihaelei Rădulescu. Grea misiune… Cum ți-a predat ea ștafeta, ce ți-a spus?

Sincer, nu simt că am revenit în locul Mihaelei, nu m-am gândit nicio clipă în acest fel, m-am bucurat doar să revin. De altfel, nu cred că a existat intenția asta din partea nimănui. A existat pur și simplu intenția de a reveni. Mihaela e un om și un profesionist extraordinar și a făcut o treabă grozavă în toți acești ani la „Românii au talent, iar în această primăvară, cu siguranță o voi urmări la „Ferma.

Cu care dintre cei trei colegi de juriu ai cea mai apropiată relație în afara emisiunii? Cu cine ieși la mese, mai pe scurt?

Cu Andi, dintre colegii de juriu, dar și cu Pavel, cu Smiley. Noi ne mai vedem din când în când la câte o bere. Nu foarte des, din păcate, pentru că suntem destul de ocupați cu toții. Cu Andi împart și cabina la „Românii au talent.

 Era loc pentru această nouă sarcină în programul tău? La ce ai renunțat?

Firește, am renunțat la câteva competiții de arbitrat și puțin de predat, dar nu la foarte multe, pentru că filmările nu durează un an întreg. Nu a fost o provocare atât de mare să-mi refac programul, a fost destul de ușor de inclus „Românii au talent, iar bucuria a fost extrem de mare. Am făcut-o cu plăcere, nu a fost o corvoadă, dimpotrivă, m-am bucurat să o fac.

Cum arată agenda ta, cum ții evidența programului? Mai ales că ești și arbitru de dans.

Agenda mea e digitală, folosesc câteva aplicații cu care îmi țin calendarul și taskurile. Am două aplicații pe care le folosesc în acest sens: una de calendar și una de task management. Mă descurc cu ele, în sfârșit le-am găsit, după multe căutări.

Interviul complet îl puteţi citi în numărul de februarie al revistei VIVA!

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton