Mihai Petre a sărit la bătaie, la Asia Express. Pe cine a vrut să atace

 Sutiu Theodora
.

Competiția de pe Drumul Împăraților avansează, iar tensiunea se răsfrânge din ce în ce mai tare asupra celor implicați concurs. Mihai Petre este ultimul dintre concurenți care a ajuns la limita răbdării la Asia Express. Partenerul Elwirei a fost la un pas să se ia la bătaie cu un șofer pe care îl opriseră la autostop. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ajunși în Georgia, următoarea țară după Turcia aflată pe harta Drumului Împăraților, concurenții aveau să afle că localnicii țării aflată în munții Caucaz nu sunt tocmai…ospitalieri. Mihai Petre și Elwira au fost puși într-o situație neplăcută în momentul din cauza unui șofer extrem de violent, care l-a făcut pe dansator să îi răspundă cu aceeași monedă.

mihai-1-1mihai-1-1

Mihai Petre a sărit la bătaie, la Asia Express

Aflați la deja celebrul autostop, Mihai Petre și Elwira au încercat să oprească o mașină pentru a ajunge la destinația următoare de la Asia Express În cele din urmă, cei doi au reușit să oprească un șofer, însă acesta nu a fost prea drăguț și i-a refuzat din start.

Având în vedere că se aflau într-o cursă contracrometru, Mihai a insistat, iar acest lucru nu s-a dovedit a fi o idee bună, mai ales după ce concurentul, nervos că a fost refuzat, a lovit cu piciorul mașina georgianului.

Fără să stea prea mult pe gânduri, șoferul a coborât din mașină și până la conflict a mai fost doar un pas. Nici Mihai Petre nu s-a lăsat mai prejos și s-a dus spre acesta, spunându-i continuu individului să nu mai atingă camera de filmat.

Citește și: Cuza, glume ironice la adresa lui Mihai Petre, la Asia Express

Citește și: Zarug i-a aruncat cuvinte grele lui Mihai Petre, la Asia Express

Citește și: Emi și Cuza, totul despre Asia Express. Ce nu s-a văzut la TV

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Elwira Petre a intervenit decisiv

Din fericire, soția dansatorului, Elwira, a fost cea care l-a oprit pe concurent și i-a spus să înceteze, asta pentru că situația nu ducea în niciun punct.

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare.', a declarat Mihai Petre la Antena 1.

Povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Dansul i-a adus împreună pe Elwira și Mihai Petre de la Asia Express. Povestea lor de dragoste este una parcă desprinsă din filmele romantice. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, când Elwira a devenit partenera de dans a lui Mihai Petre.

Nu mult a durat până s-au îndrăgostit, iar în anul 2002 devenit un cuplu. Încă de atunci, Elwira și Mihai Petre, care au plecat la Asia Express împreună, sunt de nedespărțit.

Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu’, declara Mihai Petre de la Asia Express în urmă cu ceva timp, pentru A list.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton