Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței: „Lucrăm și la un copil”

 Lăstun Ana Maria
.

Mihai Onilă are o nouă iubită și a reușit să își refacă viața în Belgia, după ce s-a despărțit de soție și și-a pierdut fiica în vârstă de doar 10 ani. Artistul lucrează ca terapeut, iar actuala sa parteneră activează în același domeniu, lucru care i-a apropiat foarte tare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Onilă a trecut printr-o perioadă foarte grea: a divorțat, după ce Ioana Emily Hope, fiica sa, a murit la doar 10 ani. Iată că soarele a răsărit pe strada artistului și acum iubește din nou, de mai bine de un an. Locuiește în Belgia, este terapeut, iar faptul că partenera sa are aceeași meserie i-a ajutat din varii motive. Plănuiesc să își deschidă un cabinet de terapie împreună și sunt pregătiți să își întemeieze o familie.

Citește și: Mihai Onilă explică motivele care au dus la separarea de soție: „Au existat resentimente din ambele părți”

Citește și: Mihai Onilă, mărturisiri emoționante din Belgia, la 4 ani de la decesul fiicei sale: „Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei…” Cum se simte soția lui, în urma acestei tragedii

Citește și: Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la decesul fiicei sale: „Relația cu soția mea s-a încheiat!”

Citește și: Mihai Onilă a ținut post negru 13 zile. Ce s-a întâmplat după două săptămâni fără mâncare

Mihai Onilă a discutat despre tragedia care i-a marcat viața – decesul fiicei sale care a avut loc în urmă cu patru ani, dar și despre metodele de vindecare pe care le-a urmat. Bărbatul a depășit greutățile și este fericit alături de noua sa iubită. S-au cunoscut la locul de muncă, iar fostul solist al trupei Axxa mărturisește că s-a ăndrăgostit brusc de Laura, femeia căreia vrea să îi ofere și un copil.

mihai-onila-pregatit-sa-faca-pasul-cel-mare-cu-iubita-1mihai-onila-pregatit-sa-faca-pasul-cel-mare-cu-iubita-1

Mihai Onilă, primele declarații despre noua iubită și copil: „Ne armonizăm'

Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă, din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama.

 Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi. Am împlinit deja un an de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect… Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!', a declarat Mihai Onilă, în emisiunea Exclusiv VIP a lui Cristi Brancu.

Mai mult, artistul a dezvăluit că este pregătit să ducă relația cu Laura la un alt nivel. De la a-și deschide propria clinică, până la a-și cumpăra propria casă și a aduce pe lume un copil, Mihai Onilă are planuri mari cu iubita lui.

(n.r.- se vede cu Laura) În propria noastră casă, în propria noastră clinică de terapii complementare şi probabil într-o bunăstare pe care deja o avem. Da, lucrăm şi la un copil, pentru că ne dorim foarte mult acest lucru!', a precizat solistul.

Mihai Onilă a trăit o dramă, după moartea fiicei. Cum a reușit să păstreze comunicarea cu micuța

Acum patru ani, Mihai Onilă a avut parte de o experiență care pe mulți i-ar fi pus la pământ. Artistul a reușit să lucreze cu propria-i persoană și a reușit, treptat, să vindece rana provocată de moartea fiicei aproape în totalitate. Cei doi au păstrat comunicarea, chiar și după ce fetița a trecut în neființă.

În primul rând am învăţat să mă vindec pe mine, ca după aceea să pot deveni ghidul celorlalţi. Vindecător înseamnă că eşti un ghid, nu că vindeci pe nimeni şi atunci totul a luat o întorsătură benefică, m-a construit înapoi. Eu am 50 de ani, dar mă simt ca un bărbat de 21 de ani. Şi fizic, şi energetic.

Dar comunicarea (n.r.- între Mihai și fiica lui), vezi tu, nu mai este în cuvinte, e în stări. Când ea ştie şi simte că sunt fericit şi ea este fericită! Genul ăsta de experienţă se poate manifesta oricând – să-i poţi simţi spiritul lângă tine. La două zile după ce a plecat, stăteam în cadă şi plângeam. Ea a venit lângă mine, am simţit toată prezenţa ei lângă mine şi m-a întrebat: «Tata, tu simţi că nu mai sufăr?».

«Da, simt că nu mai suferi! Simt că acum eşti fără nici un fel de problemă!». «Simţi că nu mai am nici un fel de durere?». «Da, tată, simt!». «Şi atunci de ce joci rolul rănitului, al celui care suferă, al suferindului, când eu sunt bine!». Mi-am dat două palme peste faţă şi am zis: «Sunt un nebun! Ce fac?» A reuşit să mă scoată din suferinţa maximă şi să mă pună pe drumul meu, de om care are o misiune aici pe pământ. Chiar asta s-a întâmplat!', a  mai povestit Mihai Onilă.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton