"Fiecare mă întreba cu ce mă pot ajuta, pile, relații? Toate astea nu contează. Nu puteau să mă ajute cu nimic". Mihai Morar încă este profund marcat de operația suferită de fiica sa cea mică

 Calin Maria Bianca
.

Cum l-a schimbat operația de urgență a fiicei sale de 3 ani pe Mihai Morar. Crăciunul anului 2022 a fost unul total diferit pentru îndrăgitul om de radio. Dacă în trecut obișnuia să petreacă alături de toți cei tragi în jurul unei mese bogate, de data aceasta casa a fost goală. Fiica sa cea mică, Roua, a avut nevoie de o operație de urgență, la care nimeni nu se aștepta, și care se agrava pe zi ce trece. Mihai Morar și soția sa au fost distruși de durere la aflarea veștii, astfel că mai bine de două săptămâni, au stat în spital alături de mezina familiei. Această experineță și-a pus serios amprenta peste Mihai Morar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De la jumătatea lunii decembrie și până acum, multă lume s-a întrebat ce se întâmplă cu familia lui și de ce a lipsit din spațiul public în ultimele săptămâni. Ei bine, nu a fost în vreo vacanță, deși își dorea, ci a petrecut jumătate din tot acest timp pe holurile spitalului. Mezina familiei, micuța Roua, a fost la un pas de moarte la doar trei anișori, iar asta nu o spunem noi, ci chiar tatăl ei.

morar-6-1morar-6-1

Roua a făcut o pneumonie, dar apoi au apărut multe complicații. Medicii au operat-o de urgență ca să îi dreneze lichidul care se acumulase în plămâni, iar șansele ca ea să fie ca înainte erau destul de mici. Nici toți banii din lume, nu-l puteau ajuta pe omul de radio în aceste momente. Tot ceea ce a făcut alături de soția sa, a fost doar să se roage pentru micuța lor.

Citește și: Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital:”Anul ăsta nu am putut…” Ce s-a întâmplat

Citește și: 'Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma'.Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Citește și: Pepe prezintă o nouă emisiune la Antena 1:”Mi se pare că mi se potrivește”

Citește și: Cine e actrița Dorina Lazăr:”Întotdeauna mi s-a reproșat că iubesc mai mult teatrul decât familia”

Cum l-a schimbat operația de urgență a fiicei sale de 3 ani pe Mihai Morar

Din fericire, operația micuței Roua a fost un adevărat succes. Medicii și-au dat toată silința și, cu toate că era un caz extrem de dificil, au salvat-o. Ei bine, această problemă gravă cu care s-a confruntat fiica sa, l-a schimbat enorm pe Mihai Morar. Omul de radio a ajuns la concluzia că nimic pe lumea asta nu este mai important decât familia. De asemenea, a recunoscut că încă este marcat și nu poate să uite acest șoc prea curând, mărturisind că Roua este mult mai puternică decât el.

'Am avut cel mai trist Crăciun. Am avut casa goală. (…) Dar poate Crăciunul nu e doar despre mese bogate, ci despre mult mai mult. (…) Am primit zeci de apeluri de la diferiți apropiați. Fiecare mă întreba cu ce mă pot ajuta, pile, relații? Toate asea nu contează. Nu puteau să mă ajute cu nimic, decât cu un gând bun și o rugăciune. Le mulțumesc.

Roua este mai puternică decât credeam noi. I-a mirat și pe medici. Am ajuns acasă înainte de Anul Nou. Nici nu contează că nu am făcut Crăciunul acasă. (…) Am fost în rolul părintelui care ar face orice ca să își vadă copilul bine. Eu însă, recunosc. Încă sunt marcat. Mi-a fost greu și îmi e în continuare să îmi reiau munca. Sunt mai puțin puternic decât Roua. Sunt mai vulnerabil decât oricând. De accea vreau să fiți blânzi cu mine. (…) Începutul acesta de an este lipsit de rezoluții. Prefer să trăiesc anul 2023 așa cum este. Fără dorințe și nimic de genul ăsta!', a mărturisit Mihai Morar în propriul său podcast.

Cum a reacționat Mihai Morar când a aflat ce se întâmplă cu Roua

Mihai Morar știa că fiica sa nu se simte tocmai bine, astfel că era pe tratament de patru zile. Au fost la medici și nimic nu-i alarma, însă totul a avut o evoluție drastică, deși micuța era pe antibiotic. Omul de radio și-a lăsat familia acasă și a plecat către Oradea, unde avea loc Orașul faptelor bune. Nici bine nu a ajuns și soția lui i-a dat cumplita veste despre fetița lor. S-a urcat în mașină și a pornit de urgență spre București. Au urmat două săptămâni de incertitudine, până când micuța a fost în afara pericolului. Din nou, aceste trăiri, l-au făcut pe Mihai Morar să vadă viața cu alți ochi.

„N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba.’, a mai spus Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton