Mihai Morar: „Facem REVELIONUL RELAXĂRII LIVE la Radio ZU? Pe 14 mai, de la ora 23.00, suntem gata să ieșim împreună din Starea de Urgență!” (P)

 advertising.ringier
.

Radio ZU iese din starea de urgență cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia. Ascultătorii au avut la dispoziție 24 de ore să decidă dacă vor ca Buzdu, Morar și Emma să organizeze Revelionul Relaxării, live din studioul Radio ZU.

„Ați avut ieri de votat între a face un Revelion sau a ne băga la somn. Miile voastre de voturi au decis, în majoritate, ca mâine seară să ne mai adunăm o dată întru Forza România. Mâine seară, de la ora 23.00, o să ne vedem unii cu alții pe pagina oficială de Facebook Radio ZU, pe contul de Youtube Radio ZU și pe https://radiozu.ro/live – platformă visual radio. De asemenea, Revelionul Relaxării cu tot cu #MuzicaAia se va auzi live pe Radio ZU!', a anunțat Mihai Morar în această dimineață, în Morning ZU.

Vezi întregul moment aici:

În plus, cine-și dorește să participe este invitat să-și pună hainele de party și să se conecteze cu noi. ZUper petrecăreții vor avea la dispoziție un link de acces la Revelionul Relaxării, link ce va fi „biletul' de intrare la petrecere.

„Facem REVELIONUL RELAXĂRII? Nu s-a terminat năpasta, dar împreună trecem și peste asta!'

Am intrat împreună în starea de urgență, împreună vom ieși din ea. Pe 25 martie, la ora 12:00, fix în momentul în care a intrat în vigoare starea de urgență în România, peste 21.000 de români live pe Facebook-ul Radio ZU și alte sute de mii pe Visual Radio și pe frecveța ZU s-au unit într-o simțire și au strigat cât au putut de tare „Forza România'. „Dă Imnul tare în izolare!', a fost îndemnul pe care l-a transmis atunci Mihai Morar pe frecvența Radio ZU. „La 12.00, pe ZU, trecem în carantină totală cântând „Imnul României în cor'!, complete DJ-ul Radio ZU.

„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!', a spus Mihai Morar la finalul ZUper momentului din 25 martie.

Vezi întregul moment aici:

Starea de Urgență se încheie. Hai să ieșim împreună din ea! Hai la ZUper Revelionul Relaxării!

14 mai, ora 23.00, live pe toate platformele Radio ZU (FacebookInstagramYoutubeVisual Radio si Aplicatia mobila disponibila atat pentru Android, cât și pentru IOS).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton