Mihai Mitoșeru, "prins" între iubită și fosta soție! Ce a plănuit Noemi pentru a-l recuceri pe actor

 Oana Pantazi
.

Anul trecut, divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi a luat pe toată lumea prin surprindere, dar iată că acum fosta soție a actorului se pare că dorește să lipească lanțul de iubire și vrea să-l recucerească pe Mihai!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În luna noiembrie a anului trecut, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat, după 13 ani de relație. Deși toată lumea spera într-o împăcare, iată că acest lucru nu s-a întâmplat și fiecare și-a văzut de drumul lui, rămânând doar buni prieteni. Cel puțin până acum, pentru că, se pare, Noemi își vrea fostul soț înapoi!

Citește și:Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter: „Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…”/ EXCLUSIV

Noemi nu se dă bătută

Singura problemă este, momentan, faptul că Mihai Mitoșeru și-a refăcut viața, iar acum trăiește o poveste de iubire alături de Denisa, o tânără frumoasă, pe care le-a prezentat-o deja apropiaților… Iată însă că Noemi nu se dă ușor bătută… Mai mult, conform spynews.ro, fosta soție a lui Mihai încă se prezintă ca fiind soţia lui și nici statusul de la Facebook nu și l-a schimbat. Pe scurt, din punctul ei de vedere este încă măritată!

Citește și: Dezvăluiri de la Casa Albă. Cum l-a convins Melania pe Donald Trump să candideze la președinția SUA: „A renegociat contractul prenupțial și i-a impus limite fiicei lui, Ivanka”

Conform unor surse din anturajul celor doi, citate de spynews.ro, Noemi nu se consideră o femeie divorțată, pentru ea separarea reprezentând doar o pauză în relație. apropiații cuplului au mai mărturisit, de altfel, că Noemi nu s-a gândit nicio clipă că despărțirea lor va fi definitivă, chiar dacă au ajuns la divorț.

Noemi și-a acordat timp pentru a-și pune viața în ordine, perioadă în care a sperat că și Mihai va schimba unele lucruri care, probabil, au condus la despărțirea lor. Soția lui Mitoșeru a considerat acest an de despărțire ca pe o lecție și speră că lucrurile vor fi din nou ca înainte…

Mihai-Mitoseru-Noemi-nunta-1Mihai-Mitoseru-Noemi-nunta-1

Planuri de împăcare

Apropiații lui Mihai și ai lui Noemi au mai dezvăluit, pentru sursa citată, că Noemi își propusese ca marea împăcare să aibă loc de ziua lui, în luna iulie. Din păcate, planurile i-au fost date peste cap de faptul că, în cele din urmă, Mihai a mers mai departe și are o relație asumată.

Citește și: Cum a aflat Andrei Ștefănescu că este infectat cu coronavirus. Artistul s-a dus singur la spital: 'Pe băiat nu l-am trezit. L-am pupat în somn'

Ei bine, faptul că Mihai Mitoșeru iubește din nou a fost nu doar un impediment pentru Noemi, ci și un adevărat șoc, deoarece, după cum precizează sursa citată, fosta soție a carismaticului prezentator în această perioadă nu numai că nu s-a afișat cu un alt bărbat, dar nici nu a dat semne că ar părea interesată de altă relație. Acum, Mihai Mitoșeru este într-o situație delicată, fiind prins între fosta și actuala și, dată fiind povestea de dragoste dintre el și Noemi, e greu de spus ce alegere va face….

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton