Mihai Mitoșeru are COVID-19. Cum se simte mama lui, recent operată

 Lupescu Anca
.

Mihai Mitoșeru este infectat cu COVID-19. Vedeta se află în carantină și chiar dacă nu a avut simptome grave, el nu se simte deloc bine. El a anunțat că mama lui nu a luat virusul, din fericire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a anunțat că nu știe cum a luat virusul și că s-a protejat cât a putut de bine. El a mai spus că singurele simptome au fost nasul înfundat, iar gustul și mirosul nu i-au dispărut.

„Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă!

images-10images-10

Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușschii, nu m-a durut nimic', a spus Mitoșeru.

În plus, a spus vedeta, totul a fost ca o răceală. După 13 zile de COVID-19, Mitoșeru a spus că acum are doar probleme cu nasul înfundat, iar asta și din cauza deviației de sept de care suferă.

Citește și: Angela Similea, o viață de coșmar alături de al treilea soț:'Îmi spunea că sunt un nimeni!'

Citește și: Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă:'Am fost într-un amor nebun'

Citește și: Doliu în lumea teatrului.Actrița Loredana Alexandrescu a murit la 53 de ani

Citește și: Pippa Middleton a născut al doilea copil!Ce nume are fetița

Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta', a transmis Mihai Mitoșeru.

Cum se simte Camelia Mitoșeru

Prezentatorul tv a spus că mama lui nu a luat virusul, din fericire. El a mai spus că odată ce a aflat că este infectat cu COVID-19, și-a sunat mama din jumătate în jumătate de oră să afle dacă este bine.

El a mai spus că a slăbit 10 kilograme din cauza stresului că mama lui ar putea fi infectată. Camelia Mitoșeru a fost operată și abia a ieșit din spital.

„În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile  de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi. Îi mulțumesc Elenei Lăzărescu, fosta soție a marelui Nae Lazarecsu, care stă cu mama și are grijă de ea în perioada asta în care stau închis în casă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine și vreau să vă spun, în primul rând, că există un Dumnezeu acolo sus care se uită la noi. În al doilea rând că există forme ușoare, așa că nu trebuie să vă speriați, dar aveți grijă în continuare. Vă pup și vă iubesc pe toți', a încheiat Mihai Mitoșeru, potrivit Wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton