Mihai Găinușă va fi scenarist de film: „Celor care se duc cu gândul la mine și Șerban Huidu le transmit că...”

 Dumitrache Laura
.

Mihai Găinușă va fi scenarist de film. Mihai Găinușă va deveni scenarist de film peste câteva luni. Fostul prezentator tv se pregătește pentru absolvirea cursurilor de scenaristică și momentan se ocupă de lucrarea de dizertație. Mihai a dezvăluit că a ales o temă surprinzătoare pentru proiectul său. Iată ce legătură are cu Șerban Huidu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă va fi scenarist de film. În urmă cu doi ani, Mihai Găinușă s-a înscris la master, la Universitatea Națională de Actorie și Teatru din București. Fostul prezentator tv va absolvi peste câteva luni cursurile de scenaristică și se ocupă de lucrarea de dizertație.

mihai gainusamihai gainusa

Jurnalistul se simte pregătit pentru această provocare și abia așteaptă să finalizeze cursurile pentru a-și pune în aplicare ideile. Mihai Găinușă își dorește să ajungă să creeze scenarii de film și este decis să arate lumii o altă latură a sa.

Citește și: „Andreea Marin ar rupe audiența cu povestea noastră'. Mihai Găinușă, reacție neșteptată după ce Șerban Huidu a spus că îi lipsește

Citește și:De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat'

Citește și:Cristina Spătar a primit un cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar, Vicențiu Mocanu: 'Sunt fericită, sunt binecuvântată'

Citește și:„Au furat niște lucruri și eu trebuia să le trimit flori?”. Dorian Popa este în scandal cu chiriașii turci, care au locuit în garsoniera lui

Mihai Găinușă va fi scenarist de film

Mihai Găinușă a prezentat ani de zile emisiunea Cronica Cârcotașilor, la PRIMA tv, alături de Șerban Huidu. Cei doi au format o echipă minunată în fața camerelor de filmat, iar în viața de zi cu zi erau prieteni. Din păcate, relația lor de prietenie s-a terminat, iar Mihai Găinușă a decis să aleagă un nou domeniu pentru cariera sa. În urmă cu doi ani s-a înscris la master, la Universitatea Națională de Actorie și Teatru din Capitală, iar în curând va finaliza cursurile.

Recent, Găinușă a declarat că își pregătește lucrarea de dizertație, iar pentru aceasta a pregătit o temă surprinzătoare. Acesta a mărturisit că personajele principale din lucrarea sa vor fi doi jurnaliști. Mihai Găinușă a vorbit și despre legătura pe care o are tema sa de dizertație cu Șerban Huidu.

„În această perioadă lucrez, dar îmi pregătesc și dizertația de final de studii. Lucrarea mea va aduce în prim plan un scenariu în care apar doi jurnaliști, mai precis doi oameni de radio. Pe scurt, doi bărbați. Celor care se duc cu gândul la mine și la fostul meu coleg, Șerban Huidu, le transmit că nu e cazul. Chiar dacă m-am inspirat, foarte puțin, din realitate, povestea mea e una cu totul aparte, de ficțiune', a precizat Mihai Găinușă pentru Impact.ro.

Mihai Găinușă: „Voi încerca să construiesc scenarii și pe alte teme”

Mihai Găinușă își dorește să creeze scenarii de film, iar după ce va finaliza cursurile de scenaristică are planuri mari. Ani la rând a moderat emisiuni de satiră, iar acum vrea să construiască scenarii și pe alte teme.

„Voi ataca subiecte dintre cele mai diverse, nu doar sectorul comediilor. Voi încerca să construiesc scenarii și pe alte teme, inclusiv pentru mini-seriale, fiindcă-mi propun să am o plajă cât mai largă a subiectelor', a mai spus Mihai Găinușă.

Totodată, prezentatorul tv își propune ca până la toamnă să realizeze deja un film de scurt-metraj, cu care să se înscrie la festivaluri de gen. Chiar în aceste zile am deschis discuția pe acest subiect cu diverse persoane și încerc să duc cât mai repede acest proiect spre materializarea sa. Am tot ce-mi trebuie pentru a face asta. Mă refer aici la imaginație, cea care m-a ajutat de fiecare dată în diversele etape ale carierei mele de până acum!'.

De ce s-au certat Mihai Găinușă și Șerban Huidu

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au fost prieteni foarte buni, iar prietenia lor ajunsese la un alt nivel, deoarece sunt naș și fin. Lucrurile între ei au început să se strice în 2014, atunci când Huidu a trăit două evenimente tragice. A suferit un accident la schi, iar ulterior a produs un accident rutier în urma căruia au murit trei oameni. După ce Șerban Huidu a declarat recent că îi lipsește prietenia lui Găinușă, acesta a reacționat.

„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc.În privința unei revederi, cum zice românul: never say never. Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii «Surprize-Surprize», cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia, da, revedere!', a mărturisit Găinușă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton