Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului. Ce au decis judecătorii în cazul de custodiei: "Sper să..."

 Dumitrache Laura
.

Mihai Costea și Adelina Nică pare că au îngropat securea războiului. Zian Alexandru, fiul celor doi a împlinit săptămâna trecută un an, iar cu această ocazie, părinții au organizat o petrecere de tăiere a moțului. Nașul micuțulu a fost chiar Alex Bodi, iar evenimentul a avut loc la el acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Nică și Mihai Costea și-au sărbătorit fiul. Deși s-au judecat pentru domiciliul micuțului, cei doi au îngropat securea războiului. Fotbalistul a petrecut alături de fiul lui și a fost fericit că a fost lângă Zian. Deși Adelina declara zilele trecute că nu îl va invita la petrecere pe tatăl copilului ei, Mihai Costea a fost prezent la eveniment.

bodi si adelinabodi si adelina

Adelina Nică a luat decizia de a-l chema și pe tatăl copilului ei la petrecerea de tăiere a moțului. Fotbalistul este apropiat de micuț, nefiind nepăsător, cum l-a acuzat fosta iubită. Alex Bodi i-a tăiat moțul lui Zian.

Citește și: Adelina Nica, mama fiului lui Mihai Costea, are un nou iubit:”Mă face să fiu fericită”

Citește și:Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului:”Ne certăm foarte des…”

Citește și:Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vicenzo Castellano.Are un fiu dintr-o relație anterioară

Citește și:Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:”Am cerut o sumă modică”

Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului

Mihai Costea și Adelina Nică pare că au îngropat securea războiului. Săptămâna trecută, fiul lor, Zian Alexandru a împlinit un an, iar cu această ocazie au organizat o petrecere de tăiere a moțului.

Deși spunea că nu îl va invita pe tatăl copilului ei, Mihai Costea a fost alături de fiul lui la marele eveniment. Fotbalistul s-a ocupat de organizarea petrecerii care a avut loc în casa lui Alex Bodi, cel care i-a tăiat moțul lui Zian. Fotbalistul s-a distrat alături de fiul lui, semn că acestuia îi pasă de copilul lui și se implică în viața lui, deși Adelina l-a acuzat că este indiferent de soarta lui.

Mihai Costea: „A fost o petrecere frumoasă”

Mihai Costea a oferit câteva declarații despre petrecerea organizată pentru fiul său. Fotbalistul este fericit că a putut fi alături de Zian, mărturizind că s-a distrat împreună cu micuțul. În ceea ce privește decizia instanței, Mihai poate să-și vadă copilul de câte ori vrea. De asemenea, fotbalistul a mărturisit că relația cu mama copilului lui este una decentă. Costea s-a fotografiat alături de fiul său, în timp ce se jucau în piscină. Vezi imaginile aici!

A fost o petrecere frumoasă, restrânsă, alături de nașul lui Zian, Alex Bodi, și de câțiva invitați. Sunt bucuros pentru faptul că instanța a decis că-mi pot vedea copilul așa cum vreau eu. Dar, între timp, sunt bucuros, la fel, că s-au reglat și relațiile cu Adelina, spre binele copilului și al tuturor. Sunt liniștit, sper ca lucrurile să continue în acest mod, să nu mai fie probleme„, a declarat Mihai Costea pentru CANCAN.RO.

Adelina Nica și Mihai Costea, din nou la tribunal

Luni, 29 august, Adelina Nică și MIhai Costea s-au întâlnit la tribunal pentru stabilirea domiciliului celui mic. Bruneta a declarat că tot ce își dorește este ca procesul cu fostul iubit să se termine cât mai repede. „Ce așteptări… sperăm să fie totul bine și cel mai mult mă interesează să se termine, că eu muncesc, nu stau să îmi pierd timpul pe aici. A fost o petrecere frumoasă, ceva restrâns, da… Nu am vorbit despre asta, da, normal, am stat și cu el (n.r. Mihai Costea), n-am vorbit despre asta, să vedem ce se întâmplă astăzi'a spus Adelina Nica la Antena Stars.

Mihai Costea a fost cel care a deschis procesul. Fotbalistul s-a plâns de mai multe ori că nu a fost lăsat de Adelina să își ia copilul sau să petreacă timp cu cel mic.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton