Cum au întrerupt Mihai Bobonete și Ruxandra Ion o colaborare, înainte să înceapă: „Relația noastră a murit din fașă”

 Martin Lorena
.

Care a fost prima interacțiune pe care Mihai Bobonete a avut-o cu producătoarea Ruxandra Ion. Ruxandra Ion este una dintre cele mai cunoscute producătoare de televiziune din România. Aceasta a stat în spatele multor show-uri, printre care și unul în care a jucat Mihai Bobonete. La prima lor interacțiune, actorul i-a oferit acesteia o replică destul de jignitoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete și Ruxandra Ion s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, atunci când actorul a fost ales pentru a interpreta rolul unui taximetrist însurat. Soția acestuia din serial a fost jucată de Teo Trandafir. La acea vreme, comediantul auzise de existența acestei cunoscute producătoare TV, însă nu o văzuse niciodată.

Ruxandra-Ion-2Ruxandra-Ion-2

În cadrul podcastului pe care l-a filmat alături de Adela Popescu, Mihai Bobonete a vorbit despre momentul în care a văzut-o pentru prima oară pe producătoarea TV. Iată ce a declarat!

Citește și: Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! Cum a început povestea de dragoste dintre el și soția lui și de ce s-au căsătorit după 25 de ani de relație

Citește și: Elwira Petre a împlinit 40 de ani! Mesajul emoționant transmis de Mihai:'Am avut cel mai frumos…'

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt

Cum au întrerupt Mihai Bobonete și Ruxandra Ion o colaborare, înainte să înceapă

Mihai Bobonete a povestit că la începutul carierei sale, a jucat într-un serial alături de Teo Trandafir, de a cărei producție se ocupa Ruxandra Ion.

„Relaţia mea cu Ruxandra Ion a murit din faşă. A fost o perioadă, după ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sârbu a ajutat-o să treacă peste acel moment, şi la un moment dat au făcut o încercare şi au zis, bă, ar trebui, ca să-şi mai revină, să facem un serial, era o licenţă luată din afară în care personajul principal era John Goodman care era un taximetrist şi cu o nevastă. Teo era nevastă-mea, eu eram John Goodman, căutau un băiat mai grăsuţ, mai fălcos, şi a trebuit să facem un pilot. Şi m-am dus să fac pilotul şi pentru mine era o provocare şi până la urmă suna bine să joci într-un serial cu Teo Trandafir', a început acesta povestea.

După ce s-au filmat câteva scene, Mihai Bobonete a fost chemat de Ruxandra Ion pentru anumite indicații scenice. La acel moment, actorul auzise de existența producătoarei, însă nu știa cum arată.

„Şi-am repetat noi, foarte mişto Teo, şi tot filmam, se dădea stop şi la un moment dat sunt anunţat că doamna Ruxandra Ion vrea să vorbească ceva cu mine, presupun că indicaţii regizorale. Şi mă uit aşa prin încăpere şi nu ştiam cine e doamna Ruxandra. Auzisem, nu eram prost, dar nu o cunoşteam că nu am avut treaba cu ea', a continuat el.

„Mi-a zis: Ieși!'

Imediat cum a auzit că doamna producător vrea să vorbească cu el, Bobonete s-a îndreptat către terasă. Acolo se afla Ruxandra Ion îmbrăcată în verde fosforescent și vopsită în nuanțe de roșu și verde.

Şi la un moment dat îmi zice cineva, vezi că doamna Ruxandra este pe terasă. Şi ies din casa în care filmam pe terasă, era o terasă cu un drum aşa, era şi o piscină în dreapta, şi când am ieşit, doamna Ruxandra era îmbrăcată într-o rochie verde fosforescent, era vopsită puţin în cap, roşu cu verde ceva de genul ăsta, avea o tabletă cu husă verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent şi i-am zis: Bună ziua. Eu făcusem un pas aşa înainte'

Deoarece Mihai Bobonete a vrut să se îndepărteze de ea, producătoarea TV l-a întrebat dacă nu a observat-o. Atunci, el a făcut o observație referitoare la verdele predominant în stilul ei, însă Ruxandra Ion a văzut scena ca pe o remarcă la greutatea ei.

„Şi ea zice: Da unde te duceai, nu m-ai văzut? Eu i-am zis: Era şi greu să vă ratez, referindu-mă la culorile fosforescente, în niciun caz la greutatea dânsei. Nu că s-a supărat, dar mi-a zis: Ieşi. Şi eu am plecat şi eram: Dar… e fosforescent totul. Bă, era totul fosforescent, nu aveai cum s-o ratezi', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton